Hozzávalók 4 főre
» 1 mk só
» 10 dkg vaj
» 2 ek átszitált liszt
» 20 dkg kefir
» 50 dkg spárga
» 1 l zöldségleves (kockából)
» 1 csipet bors
» 1 gerezd áttört fokhagyma
A vajon átpárolom a felaprított spárgákat és megszórom liszttel. Felengedem zöldséglevessel és kiforralom. Alaposan leturmixolom és simára kevert kefirt adok hozzá.
1. A húst apró kockákra vágjuk, a hagymákat felaprítjuk. A vajat megolvasztjuk, megpároljuk rajta a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a póréhagymát is. Átforgatjuk, végül hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: KözepesA karfiolt rózsáira szedjük, alaposan megmossuk. A póréhagymát felkarikázzuk, majd 2 evőkanál olívaolajon pirítani kezdjük. Pár perc múlva hozzáadjuk az aprított fokhagymát, nagy c...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Öntsük az edénybe az olívaolajat, és állítsuk közepesre a lángot. Majd dobjuk rá az aprított bacont. Amikor a bacon kicsit megpirult, öntsük rá a felaprított hagymát is. Addig p...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűEgy lábast felhevítünk, és egy félbevágott zöldcitromot a vágott felületével szépen lepirítunk benne. A limeot félretesszük, a lábasba pedig beleszórjuk az egész római köményt, kor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű