menu

Családireceptkönyv.hu

Spárgaleves


Írta:

Elk. idő: 15
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



Hozzávalók 4 főre
» 1 mk só
» 10 dkg vaj
» 2 ek átszitált liszt
» 20 dkg kefir
» 50 dkg spárga
» 1 l zöldségleves (kockából)
» 1 csipet bors
» 1 gerezd áttört fokhagyma

Elkészítés:


A vajon átpárolom a felaprított spárgákat és megszórom liszttel. Felengedem zöldséglevessel és kiforralom. Alaposan leturmixolom és simára kevert kefirt adok hozzá.

Spárgaleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Ildikó
Camembert leves
Camembert leves

Megforrósított vajon megpirítjuk a lisztet. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, fél percig kevergetve pirítjuk. Felöntjük a levessel. Felforraljuk, majd beletesszük a nagyobb darabokra...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Bableves füstölt hússal
Bableves füstölt hússal

A babot előző este átválogatjuk, átöblítjük és hideg vízbe áztatjuk. Másnap a füstölt hússal együtt fazékba tesszük, felöntjük hideg vízzel beletesszük a szemes borsot, a babérle...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Domonkos
Édesburgonya-krémleves
Édesburgonya-krémleves

Készítsük elő a zöldségeket. A hagymát hámozzuk meg, kockázzuk össze, a fokhagymát zúzzuk össze, a szárzellert karikázzuk fel, a krumplit és az almát pucoljuk meg, vágjuk kockákra,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Rántott leves
Rántott leves

Az olajat a liszttel felteszem, habarást készítek belőle. Folyamatos kevergetés mellett aranybarnára pirítom. Lehúzom a tűzről, hozzáadom a paprikát és a köményt. Folyamatos kev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk