• Olaj
• Kis fej vöröshagyma
• Zöldségek: s.répa, gyökér, zeller, káposzta stb..
• Krumpli
• Arany Fácán
• Piros paprika
• Piros Arany
• Só, víz
Olajon egy kis fej hagymát zsemle barnára pirítok, teszek bele karikára vágott sárgarépát, gyökeret, zellert, káposztát, krumplit stb., apróra vágva. Megpároljuk.
Ezt követi az Arany Fácán, piros paprika, Piros Arany, másfél liter víz és a só. Ezt azután össze kell főzni.
Apró levestésztát lehet bele tenni, ha felforrt a leves. Készre főzzük.
Világos rántást készítünk a zsírból és a lisztből, majd beleszórjuk a fűszerköményt és folyotonos kevergetés mellett 2-3 percig pirítjuk. Majd a tűzről levéve megsózzuk , megszórj...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűZsírozzuk ki az edényt, és süssük ki a kockázott szalonna zsírját. A zsírban pirítsuk meg a hagymát és fokhagymát, közben vágjuk csíkokra a zöldséget majd 5 percig adjuk hozzá a zö...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: Könnyűkésőbb
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA vajon és az olajon megfuttatjuk a feldarabolt fokhagymát. Meghintjük a liszttel, megkavarjuk, majd felöntjük a húslével. Fűszerezzük. 5 percig főzzük. Simává turmixoljuk. Vissz...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: Könnyű