Tészt:8 tojás, 16 ek cukor, 8 ek víz, 1 ek étolaj, 15 ek liszt, 1 ek kakaópor.
Krém:
1l hullala, 1 barack konzerv, porcukor.
8 tojásfehérjét felverjük a cukorral, majd beletesszük a tojássárgákat és 8 ek vizet, 1 ek étolajat és ezt is habosra verjük. Végül beletesszük a lisztet és a kakaóport.
A krémhez a hullalát kemény habbá verjük a cukorral, és egy kicsi baracklével
A tésztát 2-3 részre osztjuk, és minden lapot megkenünk a krémmel. Minden lapra teszünk apróra vágott barackot. A krém 1/3-t meghagyjuk a torta bevonására és díszítésére.
1. A sütőt előmelegítjük 175 fokra (gázsütő 4-es fokozat), és sütőpapírt fektetünk 2 db 30x40 cm-es tepsibe. 2. A tejcsokoládét apróra törjük, gőz fölött simára olvasztjuk, félr...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűPiskótát sütünk 6 tojásból, de csak félig sütjük meg. Miután kivettük a következő krémet kenjük rá: 6 tojássárgáját, 20 dkg porcukrot, 14 dkg vajat simára keverünk és hozzáadunk 1...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojásokat ketté választjuk.A sárgáját lábasba tesszük.elkeverjük a lisztel,cukorral és 1 kis tejjel,majd felöntjük a maradék tejjel és állandó kevergetés mellett felforraljuk. A...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűTésztához A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Krémhez A krémhez a pudingot megfőzzük, és hagyjuk kihűlni. Ezután a pudinghoz adjuk a ma...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű