- Csirkemell
- Paradicsom
- Lilahagyma
- Oregáno
- sajt
Az elkészítése nagyon egyszerű. A csirkemell szeletet roston megsütöm, szelek rá paradicsomkarikákat, teszek rá apróra vágott lilahagymát, oregánot végül pedig sajtszeletet amit sütőben vagy grill sütőben pár perc alatt rápirítok. De inkább csak grill sütőben készítsétek, mert a végén csak a sajt olvasztása és a pirítása a cél, különben kiszárad a hús.
Bármilyen körettel tálalható.
A vöröshagymát felaprítom, a húslevesből leszűrt húst kisebb darabokra vágom. (ha friss csirkemellből készíted, akkor megtisztítás után ezt darabolod fel) A serpenyőbe először e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet 2 szeletre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon oldalanként 1-1 percig elősütjük, majd egy vajjal kikent tűzálló tálba,tepsibe rakjuk, minden szele...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElőször a pácot készítjük el, jól összekeverjük a hozzávalókat és beleforgatjuk a csirkecombokat. Lefóliázott tálban tartjuk egy napig, közben megforgatjuk, hogy mindenhova kerül...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1 L-es tojást felverünk, 3 evőkanál Paleolét lisztvarázs, két csipet szódabikarbóna, só, 1 csipet bors, 1 evőkanál reszelt 1 éven túl érlelt sajt. Összekeverjük galuskaszerűre, ha...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű