Hozzávalók: (kb 21-23 cm formához)
2 tojás
10 dkg erythritol (porcukor állagú)
2,5 dl mandulatejszín (más paleo tejszín is jó)
3 ek. citromlé
1 citrom reszelt héja (lehetőleg bio citromból)
25 dkg darált mák
5 dkg nyílgyökérpor
1/2 tk. sütőpor
Az egész tojásokat keverd habosra az édesítővel, legalább 4-5 percig, míg kifehéredik és kicsit megnő a térfogata. A száraz hozzávalókat vegyítsd el, majd felváltva add a folyadékkal együtt a tojáshabhoz és óvatosan forgasd össze. Öntsd egy olajjal kikent vagy sütőpapírral bélelt formába, előmelegített 165 fokos légkeveréses sütőben süsd kb 30-35 percig. Nekem a két kis formának elég volt 25-30 perc. Hagyd teljesen kihűlni, majd tálald magában, felvert tejszínnel, gyümölcsökkel, lekvárral, mindenhogyan finom.
A tejet és a cukrot langyosra melegítjük, hogy elolvadjon benne a margarin, és ebben felfuttatjuk az élesztőt. Ha az élesztő megkelt összedolgozzuk annyi liszttel -amihez adunk eg...
Elkészítési idő: 30 percA krémtúrót és „darabos” túrót kézi mixerrel összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a 4 evőkanál joghurtot és a pudingport. Ha már a krém kellően krémes, folyamatos turmixolás mellett egyenk...
Elkészítési idő:A meggyet kimagoljuk,levét lecsepegtessük. A margarinnal 25 dkg cukrot habosra keverünk,majd egyenként a 6 tojássárgáját hozzákeverjük,majd 30 dkg lisztet,és a sütőport hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 60