1/2 kg túró,10dkg porcukor, 2csg vaníliás cukor, 1 citrom héja reszelve, 1csg habfixáló, 20dkg étcsoki
Az alapanyagokat összekeverem krémesre és a Tupperware FormaVarázs krokett formázójával kinyomom, méretre vágom és 1-2 órára fagyaszóba teszem. Eközben az étcsokit gőz fölött megolvasztom, és a túrórudikat belemártom, majd dermedésig tálcára rakom. Lehet ízesíteni aszalt gyümölcsökkel, mazsolával is.
A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk egészen addig amíg krémessé válik. A tészta felét sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük és 10-12 percen át sütjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet elkeverjük a sütőporral és a reszelt citromhéjjal. Hozzáadjuk a felkockázott, hideg margarint, és elmorzsoljuk a liszttel. Ha már kellően morzsalékos, hozzáadjuk a cu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját elkevertem a kristálycukorral (ekkora mennyiségű cukorral csak morzsalékosra tudjuk keverni, nem a szokásos habosra-krémesre). Hozzáadtam a zsírt, és együtt gép...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. Az aszalt szilva kivételével a puszedlik hozzávalóit (liszt, porcukor, méz, olvasztott vaj, tojás, tej, sütőpor, mézeskalács fűszerkeverék) alaposan összegyúrjuk. Az így kapott...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes