1/2 kg túró,10dkg porcukor, 2csg vaníliás cukor, 1 citrom héja reszelve, 1csg habfixáló, 20dkg étcsoki
Az alapanyagokat összekeverem krémesre és a Tupperware FormaVarázs krokett formázójával kinyomom, méretre vágom és 1-2 órára fagyaszóba teszem. Eközben az étcsokit gőz fölött megolvasztom, és a túrórudikat belemártom, majd dermedésig tálcára rakom. Lehet ízesíteni aszalt gyümölcsökkel, mazsolával is.
A mandulát egy késes aprítóban durvára daráljuk. A cukrot, a glükózszirupot vagy mézet és a vizet egy lábasban 118 fokig melegítjük. Elég gyorsan elérjük ezt a hőfokot. Ez az a hő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokit vízgőz felett felolvasztom. Közben a mézet felmelegítem, és hozzákeverem a keményítőt csomómentesen. Ehhez adom hozzá a z olvasztott csokit és jól összedolgozom. Majd sütő...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tejfölt, a joghurtot, cukrokat és a citrom levét egy keverő tálba tesszük és jól kikeverjük. Ezután hozzá adjuk a lisztet és a búzadarát, majd egytt tovább keverjük. A kemé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét kemény habbá verjük. A többi hozzávalót egy másik tálban összekeverjük, majd egy fakanállal hozzáforgatjuk óvatosan a tojáshabot is. Kisebb méretű, sütőp...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz