50 dkg háztartási keksz
3 cs tejszín ízű pudingpor
1 kg alma
20 dkg cukor
8 dl víz
1 cs gyümölcskocsonya por
Lereszeljük az almát.
Fél liter vízben 20 dkg cukorral felfőzzük (10 perc).
3 dl hideg vízzel elkeverjük a pudingot, majd a cukorral felfőzött almához öntjük és addig keverjük, mígbesűrűsödik.
A megfőzött almás krémet a keksszel rétegezve edénybe rakjuk: 1 sor keksz,1 sor krém.
A gyümölcskocsonyaport az utasítás szerint elkészítjük és a sütemény tetéje tesszük.
A tojások fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk a cukorral, kakaóval, hozzáadjuk a vizet, az olajat. A lisztet és a sütőport is beletesszük, majd a habot hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 1 óra1.réteg: A ledaralt kekszhez hozza adjuk a 10 dkg vajat v.margarint,10 dkg porcukrot,es annyi tejet,hogy egy jol gyurhato masszat kapjunk,lehetoleg ne ragadjon Ezt a kekszes mass...
Elkészítési idő: 1 ora♥A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát sütünk. A tésztát két lapban sütjük, vagy egyben és kettévágjuk. ♥A krémhez a pudingot a tejel felfőzzük, majd kihűtjük. A tejszínhabot kem...
Elkészítési idő: