50 dkg háztartási keksz
3 cs tejszín ízű pudingpor
1 kg alma
20 dkg cukor
8 dl víz
1 cs gyümölcskocsonya por
Lereszeljük az almát.
Fél liter vízben 20 dkg cukorral felfőzzük (10 perc).
3 dl hideg vízzel elkeverjük a pudingot, majd a cukorral felfőzött almához öntjük és addig keverjük, mígbesűrűsödik.
A megfőzött almás krémet a keksszel rétegezve edénybe rakjuk: 1 sor keksz,1 sor krém.
A gyümölcskocsonyaport az utasítás szerint elkészítjük és a sütemény tetéje tesszük.
A lapok hozzávalóiból két lapot sütünk. A tojások sárgáit, porcukort, vizet habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztben elkevert sütőport, diót, majd lazán beleforgatjuk a fehérjék kem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű6 tojássárgáját kikeverem 20dkg porcukorral,1.5 dl olajjal,1.5dl vizzel.Hozzáadok 38dkg lisztet,1 sütőport,1 kk szódabikarbónát,végül a tojások keményre vert habját.A tésztát kétfe...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: KönnyűTálba tesszük a hozzávalókat és robotgéppel összedolgozzuk, ha a tészta sűrűvé vált kivajazott sütőformába öntjük és 180 fokon 40 percen át sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd ketté vágj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés menete A tojássárgát a cukorral habosra verjük. Fokozatosan beledolgozzuk a felolvasztott vajat és a felolvasztott csokoládét, ezt követően pedig a sütőporral elkevert...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű