3-4 evőkanál zabpehely és bármilyen liszt keveréke tetszőleges arányban
1 tojás
1 alma
kevés olaj a sütéshez
A zabpely és liszt keverékét keverd össze a lereszelt almával és a tojással, kis fahéjat is tehetsz bele. Ha túl sűrű, tejjel vagy vízzel higíthatod. Kevés olajon (alacsony hőfokon) süsd ki az apró kis (kb. evőkanálnyi) korongokat. Amikor a serpenyőbe teszed egy kicsit lapítgasd el a kanállal, ha az egyik oldala megsült óvatosan fordítsd meg és süsd meg a másik oldalát is.
Lehet más gyümölccsel is készíteni: körtével, banánnal...
Illetve lehet bele tenni kis fahéjat is!
Először a pudingot főzzük meg, mikor lehúztuk a tűzről belekeverjük a cukrot, kókuszreszeléket, rumot vagy rumaromát, csipet sót. Kihűtjük. A tésztához a lisztet elkeverjük a...
Elkészítési idő: 40 perca tojás sárgáját kikeverjük a porcukorral + kakaó -belekeverünk minden hozzávalót a lisztbe belejkeverjük a szódabikarbónát + sütőport és igy keverjük a többi hozzávalóhoz...
Elkészítési idő: 40 percA fentieket összegyúrjuk és 4 lapot sütünk a tepsi hátoldalán.
Elkészítési idő: