Előre szuvidolt kacsamell a mélyhűtőből
Só, bors
Worchester szósz
Forró vízbe dobod 30 percre a mélyhűtőből kivett előkészített kacsamellet, majd kibontod a zacskóból és forró serpenyőben mindkét oldalát pirosra sütöd. Sózod, borsozod és meglocsolod picit a worchester szósszal.
Nono, tudod, hogy szívesen elmondom bármikor, de legyen itt is meg a receptkönyvedben! :) de a legfontosabb, hogy mindig legyen a mélyhűtőbe kacsamell! Magdi
1. A csirkemájat metéltre vágom. 2. A füstölt szalonnát ugyancsak vékony csíkokra vágom és kiolvasztom, majd hozzákeverem a májat. 3. Pár percnyi pirítás után aláöntöm a vörösb...
Elkészítési idő:Az alaposan megtisztított csirkemellet kb. 1cm széles és 3-4 cm hosszú csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk. A masszához a...
Elkészítési idő: 90 percA húst megmossuk, majd, kisméretű kockákra vágjuk. Sózzuk, és félre tesszük. A fokhagymákat megpucoljuk, majd fokhagyma nyomón átnyomjuk. Vöröshagymát megpucoljuk apróra vágjuk...
Elkészítési idő: