Szalonna
Kenyér
Paradicsom
Paprika
Hagyma
( ki mit szeretne hozzá)
Nyársra tűzzük.
Megsütjük a parázs felett.
Mindent egybe dolgozok. Kalács kemyénységű tészta legyen . Pihentetem hűtőben akár 2 órát is. Finomabb, könnyebb sütni nem ragad és nem folyik ki belőle a zsiradék ! Diónyi va...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű1. Az oldalast vágjuk ketté, vagy esetleg háromba, hogy befektethessük a kuktába. Tegyük bele a fűszereket és a vörösbort, majd öntsük fel annyi vízzel, hogy éppen csak ellepje. 2...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA páchoz a zöldfűszereket a sóval, olívaolajjal és fokhagymával egy mozsárban összezúzzuk. Kockára vágjuk a csirkemellet, bepácoljuk, egy nyársa felhúzzuk és meggrillezzük a pitákk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent összedolgozok majd apró golyókat formálok és bő olajban kisütöm. Konyhai papírtörlőre szedem szűrőkanállal, amikor megsült Tetejét porcukorral megszórom vagy finom málna-...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű