Szalonna
Kenyér
Paradicsom
Paprika
Hagyma
( ki mit szeretne hozzá)
Nyársra tűzzük.
Megsütjük a parázs felett.
6 db cipót csinálok egyből, meggyúrom rendesen, 20 percig pihentetem, előtte olajjal lekenem. 20 dkg zsir, 4 ek. Liszt, 2 ek. ecet, ezeket habosra keverem. A cipókat kinyújtom eg...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: NehézA sütőt előmelegítem 180C-ra. A bambusznyársakat 30 percre hideg vízbe áztatom (erre azért van szükség, mert különben a forró sütőben megégne. De ha nincs időm akkor a nyársak végé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit mosd meg, meghámozni nem szükséges. A végeit kicsit vágd le, majd hosszában, középen szúrj bele grill- vagy hurkapálcát. Éles késsel vágd be a krumplit ferdén, azaz spir...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűÖsszedolgozzuk a hozzávalókat és fémgyűrűben kb.100g húst formázunk
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű