Kenyér lehet zsúr kenyér
vaj
Fokhagyma krém ( fő alapanyagja)
Sonka, Bacon, Szalámi, Tarja ( Amit szeretnénk)
Csemege uborka
Lila hagyma
Paradicsom, Paprika
Sajt
Majoranna
A kenyeret hosszában bevágjuk, kb. 1,5 cm-es csíkokban, úgy hogy nem vágjuk át. Minden oldalát meg kenjük vajjal és fokhagyma krémmel.
Fel szeleteljük a hozzá valókat. A résekbe tesszük kedvünk szerint, tényleg bármit, amit szeretünk, lehet turbózni ezerrel. Ha ezzel meg vagyunk bele szórjuk a kockára vágott lila hagymát. Sajtot reszelünk a tetejére és meg szórjuk majorannával. 200 C fokra előmelegített sütőbe tesszük, míg a sajt szépen megpirul a töltött kenyér tetején.
Sajtot nem csak a tetejére de a résekbe is szoktunk tenni.
Amit szeretnél azt teszel bele de a legfontosabb hogy az oldalai vajjal és fokhagyma krémmel meg legyen kenve nagyon finom izt ad neki !
Mindent bepakolok a gépbe, majd hagyom, hogy a gép dolgozzon helyettem. Miután megkelt, lisztezett felületre borítom és 9 egyforma, kb. 120 g-os darabba vágom a tésztát. Egyenként...
Elkészítési idő: 1,5 óraA kenyeret hosszában bevágjuk, kb. 1,5 cm-es csíkokban, úgy hogy nem vágjuk át. Minden oldalát meg kenjük vajjal és fokhagyma krémmel. Fel szeleteljük a hozzá valókat. A résekbe...
Elkészítési idő: 60 percAz élesztőt a szokásos módon a tej egy kis részével felfuttatjuk. Az összetevőket a puha vajjal minimum 10 percig dagasztjuk. 35 percet kelni hagyjuk. Amikor megkelt kb. 75 g cipók...
Elkészítési idő: 1,5 óra