Kenyér lehet zsúr kenyér
vaj
Fokhagyma krém ( fő alapanyagja)
Sonka, Bacon, Szalámi, Tarja ( Amit szeretnénk)
Csemege uborka
Lila hagyma
Paradicsom, Paprika
Sajt
Majoranna
A kenyeret hosszában bevágjuk, kb. 1,5 cm-es csíkokban, úgy hogy nem vágjuk át. Minden oldalát meg kenjük vajjal és fokhagyma krémmel.
Fel szeleteljük a hozzá valókat. A résekbe tesszük kedvünk szerint, tényleg bármit, amit szeretünk, lehet turbózni ezerrel. Ha ezzel meg vagyunk bele szórjuk a kockára vágott lila hagymát. Sajtot reszelünk a tetejére és meg szórjuk majorannával. 200 C fokra előmelegített sütőbe tesszük, míg a sajt szépen megpirul a töltött kenyér tetején.
Sajtot nem csak a tetejére de a résekbe is szoktunk tenni.
Amit szeretnél azt teszel bele de a legfontosabb hogy az oldalai vajjal és fokhagyma krémmel meg legyen kenve nagyon finom izt ad neki !
Bedagaszt 10 perc pihentetés 8 fele osztjuk felgömbölyít 10 perc pihentetés felgömbölyít, tojással megken szezámmagba forgat Kelesztés 35-40 perc Sütés előmelegített sü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalóból egy könnyű, közepes keménységű tésztát állítottam össze, addig gyúrtam, amíg selymes nem lett a tészta felülete és kis buborékokat nem láttam rajta. Liszteze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt kevés cukorral felfuttatjuk, majd a szitált liszt közepében mélyedést készítünk, és a többi hozzávalót beletesszük, majd kézzel legalább 20 percig dagasztjuk, majd hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet elkevertem a sóval, a kovászokat a vízzel és összeállítottam a tésztát. Kevés olajjal meglocsoltam és 10 perc múlva könnyedén megdagasztottam, majd lefedve hagytam 30 per...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz