45 dkg liszt (átszitálva )
1.5 tk só
3.75 dl langyos víz
2.5 dkg élesztő
0.5 tk cukor
sütés 220 fokon 30 perc alul felül !
Az élesztőt elkeverjük a langyos cukros vízben , majd hozzáöntjük az átszitált sós liszthez . Összekeverjük az egészet mint a nokedli tésztát.
A tál oldalát olajjal belülről körbeöntjük . Majd letakarva neylonnal és konyharuhával félre tesszük kb 20-percre keleszteni picit .
Majd a tepsibe szilikonos sütőpapírt teszünk ami alá vizet spriccelünk .
A tésztát beleöntjük a tepsibe pici lisztet teszünk rá és elsimítjuk ujjnyi vastagra a kezünkkel ( mint a pizza tésztát ) .
Majd hideg sütőbe teszem
220 fokon 30 percig sütöm alul felül . Mikor megsült rácsra teszem egyből . :)
Felfuttatom az élesztőt cukros langyos vízben, a többi összetevőt egy tálba teszem. Ha az élesztő felfutott a hozzávalókhoz öntöm és ruganyos tésztát gyúrok belőle. Sokkal sűrűbbet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a sóval, majd az élesztővel, cukorral elkeverjük. Hozzá adjuk az étolajat és annyi langyos vizet, hogy jól dagaszthatóvá váljon. Jól kidolgozzuk, majd 20 percig meleg hel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 170 fokra. A banánt és az almát aprítógépben pürésítjük, hozzákeverjük az olvasztott kókuszzsírt, mézet, vanília kivonatot és a tojásokat. Külön tálban ös...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűDie Hefe mit dem Wasser und Zucker verrühren, bis die Hefe aufgelöst ist. Dann Öl, Mehl und Salz hinzufügen und alles gut durchkneten, bis es ein geschmeidiger und elastischer Hefe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű