10 db kifli,
1,5 l tej,
3 tojás,
vaníliás cukor,
kristálycukor,
1 ek. vaníliás pudingpor
baracklekvár
A 10 db kiflit karikára vágni a tepsibe. Másfél liter tejet felforralni 3 tojás sárgával, vaníliás cukorral, cukorral és 1 evőkanál vaníliás pudingporral. Ráönteni az egészet a kifli karikákra, kicsit átforgatni, hogy mindenhol átázzon.
A 3 tojásfehérjét habbá verni a baracklekvárral, majd a tetejére simítani.
Be a sütőbe, hamar kész! Aztán már csak enni kell!
A tésztához valókat összedolgozzuk, félretesszük. Meghámozzuk az almát, majd lereszeljük. A vajon ledinszteljük. Az almakrémnél leírtak szerint ízesítjük. A pudingot 5 evőkaná...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy műanyagdoboz aljába, amely kb. 1 literes, vágunk egy darab sütőpapírt. Plusz még egy ugyanekkorát, ami majd a tetejére megy. Mindkettőt megkenjük vékonyan étolajjal. 2. A z...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA darált diót összekevertem a puha vajjal és az összes többi hozzávalóval, kivéve a lisztet, és egy lábasban forrásig, kevergetve összefőztem. A tűzről levettem és alaposan elkever...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kesudió aprítógépben összeaprítjuk. (egész finomra “daráltam”) A csokit felolvasztjuk egy evőkanálnyi kókuszolajjal, (mikróztam, pár másodperc elég neki, de figyelni kell, nehogy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű