50 dkg túró
2 db tojás
4 kanál búzadara
csipet só
tejföl
zsemlemorzsa
A túrót a búzadarával, a tojások sárgájával, a sóval jól összekeverjük, majd a tojások keményre vert habját kézzel lazán beleforgatjuk.
Forró vízben megfőzzük.
Tálaláskor a tetejére ízlés szerint szórhatunk pirított zsemlemorzsát, cukrot vagy édesített tejfölt.
lisztet a sóval, sajttal, tojással és a tejföllel elkeverjük. A cukros tejben az élesztőt felfuttatjuk, majd a tésztához öntjük, jól összedolgozzuk. Lisztezett deszkára öntjük...
Elkészítési idő:Elkészítés: A pudingot megfőzzük, félrerakjuk kihűlni (néha keverjük meg, hogy ne legyen hártyás a teteje). Az 5 tojássárgáját, a 25 dkg cukrot és a vaníliás cukrot elkeverjük....
Elkészítési idő: