1 kg csibemell
sima liszt
vegeta
vaj
tejszin
sajt
A csibemellet vékony szeletekre vágom .2 kanál sima liszt, 1 kanál vegeta ezt összekeverni, a húsokat beleforgatni. Kivajazott tepsibe egymás mellé lerakni a húsokat. A vegetás liszttel kicsit megszórni meg a húsok tetejét.reszelt sajttal megszórni. 2 tejszinnel leönteni és 150fokon mehet sülni. Akkor jó ha szép arany a teteje k b 30perc kell neki.10perc után megemelem a sütőt 180 fokra.
A combokat nagy darab hájas bőrdarabbal lehet kapni. A lifegő bőrös hájat levágom, feldarabolom, és külön kisütöm. A combokon maradt bőrt bevagdalom. A combokat összenyomott fokh...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA munkát azzal kezdjük, hogy a felsőcombokat kifilézzük. Vagyis egy jó éles késsel a csont két oldalánál óvatosan bevágunk, és "kioperáljuk" a csontot. Ahol vastagabb a hús, ott...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűlőször készítsük el a tölteléket. Ehhez a puha vajba elkeverjük az aprított petrezselymet, a préselt fokhagymát, majd a megsütött és felaprított bacon szalonnát. Sózzuk borsozzu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségsalátát készítjük el előbb, hiszen fél órát pihennie kell a hűtőben elkészítése után. A fokhagymát apróra vágjuk vagy présen átnyomjuk és olívaolajon megpirítjuk, hozzáadj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű