6 tojásfehérje
15 dkg cukor
7 dkg vaj
10 dkg liszt
10 dkg kókuszreszelék
1 bio citrom héja
5 dkg csoki
5 dkg mandula
A fehérjét a cukorral kemény habbá verem, hozzákeverjük a lisztet az előzőleg egy órán át szobahőmérsékleten tartott vajjal, majd a többi anyagot. Lassan sütjük. 180 fok, 20 perc.
1. A nedvesített asztalon 2 cm vastagon, csepp alakúra lapogatjuk a gesztenyemasszát, majd annak közepére helyezzük a domborúra formázott csokis piskótatölteléket. 2. Nedvesíte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelékhez a tojás sárgákat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a liszttel elkevert diót, majd könnyedén beleforgatjuk a tojásfehérjék kemény habját. A tészta hozzávalóit...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta: A tojásfehérjét félkemény habbá verjük, majd a többi hozzávalót óvatosan hozzákeverjük. 180 fokos előmelegített sütőben készre sütjük. Tűpróba! Ha kihűlt, k...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűEgy edénybe mérjük a gyümölcslevet, hozzáadjuk a zselatinport és a cukrot, majd összekeverjük. Közepes lángon felforraljuk a zselatinos gyümölcslevet. A formákba öntjük a levet ,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű