Családireceptkönyv.hu

Májas lepény


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 személyre
1 tojás
1 db csirkemáj
2 evőkanál kukorica (gluténmentes) liszt

csipet só
csipet pirospaprika
csipet szódabikarbóna

Elkészítés:


Késhegyével felaprítom a májat, hozzákeverem a hozzávalókat, olajos tepsiben kisütöm (mint a palacsintát) átforgatom.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Baconos tojáskrémes kalács
Baconos tojáskrémes kalács

A margarint serpenyőben felolvasztjuk, megpirítjuk rajta az aprított bacont, majd hagyjuk langyosra hűlni. A langyos vízben elkeverjük az élesztőt, a cukrot, 1 evőkanál lisztet, ha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Gergő
Sajtos stangli
Sajtos stangli

Tejjel összegyúrni, pihentetni. Nyújtás után fehérjével bekenni, sajttal megszórni!

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vásárhelyi sós túrós lepény
Vásárhelyi sós túrós lepény

1. Az élesztőt belemorzsoljuk a langyos, cukros tejbe, simára keverjük egy teáskanálnyi liszttel, és letakarva felfuttatjuk. 2. A lisztet elmorzsoljuk a zsírral, majd hozzáa...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Brigitta
Túrós-baconos pogácsa
Túrós-baconos pogácsa

A bacont pirosra sütjük. Az élesztőt a langyos, cukros tejben felfuttatjuk, hogy habos legyen a teteje. Amíg az élesztő kel, addig a túrót összekeverjük a vajjal (amit jó ha egy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk