1 személyre
1 tojás
1 db csirkemáj
2 evőkanál kukorica (gluténmentes) liszt
csipet só
csipet pirospaprika
csipet szódabikarbóna
Késhegyével felaprítom a májat, hozzákeverem a hozzávalókat, olajos tepsiben kisütöm (mint a palacsintát) átforgatom.
A margarint serpenyőben felolvasztjuk, megpirítjuk rajta az aprított bacont, majd hagyjuk langyosra hűlni. A langyos vízben elkeverjük az élesztőt, a cukrot, 1 evőkanál lisztet, ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesTejjel összegyúrni, pihentetni. Nyújtás után fehérjével bekenni, sajttal megszórni!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az élesztőt belemorzsoljuk a langyos, cukros tejbe, simára keverjük egy teáskanálnyi liszttel, és letakarva felfuttatjuk. 2. A lisztet elmorzsoljuk a zsírral, majd hozzáa...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KözepesA bacont pirosra sütjük. Az élesztőt a langyos, cukros tejben felfuttatjuk, hogy habos legyen a teteje. Amíg az élesztő kel, addig a túrót összekeverjük a vajjal (amit jó ha egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű