Omlett
2 tojás
2 ek zöldbanán liszt
Pici só
1 tojás
Zsír/olaj
Legnagyobb előnye, hogy nagyon gyors
Először elkeverjük a tojás és a lisztet és omlettet sütünk belőle,tetszőleges darabokra vágjuk majd miután kihűl felverjük a tojást és belemártjuk az omlettdarabokat. Végül forró zsiradékban kisütjük.
Bár nem tökéletesen olyan mint az eredeti, de aki rég óta nem evett hasonlót és megkívánja annak nagyon jól tud jönni ez a recept.
A sütőt előmelegítjük 170 fokra. Egy lábasban a kókuszzsírt, kókuszvirág cukrot, kakaóport és a csipet sót felmelegítjük és csomómentesen elkeverjük majd félretesszük, hűlni hagy...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű- először a tápióka gyöngyöt áztasd be 10 percre vízbe - ezután öntsd hozzá a kókusztejet, langyosítsd fel, majd mehet hozzá az eritrit is - alacsony lángon, folyamatosan keverve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsd el a szószt: egy lábasban forrald össze a paradicsomot a lekvárral, és időnként megkavarva, mérsékelt tűzön kb. 5 perc alatt főzd sűrű állagúra. Helyezd a megmosott, lecs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRobotgéppel kb. 5 perc alatt habosra keverjük a tojást az édesítőszerrel, majd hozzáadjuk a vizet és az olajat. Kézi habverővel óvatosan beleforgatjuk a kakaós, sütőporos barnarizs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű