Omlett
2 tojás
2 ek zöldbanán liszt
Pici só
1 tojás
Zsír/olaj
Legnagyobb előnye, hogy nagyon gyors
Először elkeverjük a tojás és a lisztet és omlettet sütünk belőle,tetszőleges darabokra vágjuk majd miután kihűl felverjük a tojást és belemártjuk az omlettdarabokat. Végül forró zsiradékban kisütjük.
Bár nem tökéletesen olyan mint az eredeti, de aki rég óta nem evett hasonlót és megkívánja annak nagyon jól tud jönni ez a recept.
• A káposztaleveleket reszeld le vagy aprítsd fel nagyon kisméretűre, sózd be, s hagyd állni 5 percig. A zsírt hevítsd fel, és mérsékelt tűzön, fedő alatt párold meg rajta a káposz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz és nedves hozzávalókból készítsünk egy gyúrható tésztát, fontos hogy a zsiradék vaj vagy kókuszzsír hidegen kerüljön a tésztába. Osszuk négy felé a tésztát és egy órát pi...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesDarabold fel a csirkemellfilét kb. 4×4 centiméter vastag szeletekre, s közben ügyelj arra, hogy ne maradjanak a húsban inak. Forgasd át a gyros-fűszerkeverékkel, a fokhagymával és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzd a tojásokat lobogó, forró vízben kb. 5 percig, majd hűtsd ki, és pucold meg őket. Tedd aprító- vagy turmixgépbe a főtt tojásokat és a többi hozzávalót, azután turmixold kréme...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű