Omlett
2 tojás
2 ek zöldbanán liszt
Pici só
1 tojás
Zsír/olaj
Legnagyobb előnye, hogy nagyon gyors
Először elkeverjük a tojás és a lisztet és omlettet sütünk belőle,tetszőleges darabokra vágjuk majd miután kihűl felverjük a tojást és belemártjuk az omlettdarabokat. Végül forró zsiradékban kisütjük.
Bár nem tökéletesen olyan mint az eredeti, de aki rég óta nem evett hasonlót és megkívánja annak nagyon jól tud jönni ez a recept.
Fűszerkverék A fűszereket összekeverjük, kis üvegcsébe töltve hűvös, naptól és párától védett helyre tesszük. Hat hónapig használhatjuk húsok és zöldségek ízesítésére. Sü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat mikróban megolvasztjuk, hozzáütjük a tojást és jó habosra felverjük. Sózzuk, hozzáadjuk a lenmaglisztet és a sütőport. Alaposan elkeverjük és mikróba téve a legmagasabb fok...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűKészítsd el a szendvicskrémet. Főzd a tojásokat lobogó, forró vízben kb. 5 percig, majd hűtsd ki, és pucold meg őket. Utána tedd mindkettőt egy aprító- vagy turmixgépbe a mustárr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikákat levágjuk a torzsáról, a magot eltávolítjuk és a megpucolt fokhagymákkal berakjuk a sütőbe. Kb. 20 percet grillezzük, mikor látjuk hogy barnulnak és már puhák kivesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes