Hozzavalok(6 laphoz):50 dkg liszt,2 tojas,13 dkg cukor,13 dkg langyos mez,3 kanal tej,kiska Hozzavalok(6 laphoz):50 dkg liszt,2 tojas,13 dkg cukor,13 dkg langyos mez,3 kanal tej,kiskanal szodapor,8 dkg margarinnal szodapor,8 dkg margarinKrem:4 egesz tojas 30dkg cukor,3 kanal kakao (megfozzuk es kihutjuk)
6-laphoz
Mindezt jol osszedolgozzuk es 6 reszre osztva,vekonyra kinyujtjuk es tepsi hatan sutjuk..Krem:4 egesz tojas 30dkg cukor,3 kanal kakao (megfozzuk es kihutjuk).A kremet 1 es fel csomag kikavart margarinhoz (vajhoz) adagoljuk rendre es habosra kavarjuk.Megtoltjuk a lapokat es a tetejet cukormazzal vagy csokimazzal bevonjuk
A cukrot a vajjal és a csokival felolvasztjuk. Minden további hozzávalót egy tálba öntünk. Ha a vaj, a cukor és a csoki felolvadtak, hozzáöntjük a többi hozzávalóhoz. Egy fakanálla...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűKeverd össze a hozzávalókat (vajat olvasztva) A kapott masszát darált zabbal megszórt gyúródeszkán nyújtsd ki Szaggatóval darabold fel, és helyezd a darabokat sütőpapírral bélelt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a sütoporral, 1 evokanál cukorral és a sóval lkevert lisztet mély tálba öntjük. Közepébe mélyedést ájunk, ebbe rakunk 1 felütött tojást, a felszeletelt margarint és 1 d...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztához tálba tesszük a lisztet. Mélyedést vájunk a közepébe és felfuttatjuk benne a kis langyos tejjel és egy kiskanál cukorral elmorzsolt élesztőt. 2. Hozzáadjuk a tojást...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű