2 bögre liszt 1 bögre cukor 1 bögre tej fél bögre ét olaj 1 tojás 1 csomag sütő por az egyik csésze liszt helyett lehet diót,dejót vagy mákot és lehet feldobni ha meggy vagy mazsola
la van bele szórva a tetejére sütés előtt
az egészet jól össze kever majd formába kanalaz forró sütő és 15 percig legalább nem kinyit tű próba.Ha tepsiben van meg sütve a ssülés idö akár 40-perc is lehet,sütő függő .
nincs
1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük, a kapcsos tortaformát (28 cm-es) kivajazzuk. A kekszet egy fagyasztótasakba tesszük és húsklopfolóval vagy sodrófával szétmorzsoljuk. A margarin...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: NehézA kölest egy szűrő segítségével alaposan átmosom, majd felteszem főni az aszaltgyümölccsel, almalével és vízzel. Körülbelül 30 perc alatt puhul meg, ez idő alatt apró kockákra vágo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJelenleg itt vagy: Főoldal > Nagyi receptjei > Felfújtak > Rizskoch, ahogy Anyukámtól tanultam Rizskoch, ahogy Anyukámtól tanultam Rizskoch, ahogy Anyukámtól tanultam Beküldve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA langyos tejet, a porcukrot, az élesztőt egy edénybe kimérjük, és hagyjuk 15 percig pihenni, hogy felfusson. A lisztet egy edénybe tesszük. A lisztre öntsük rá az élesztős tejet,...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes