menu

Családireceptkönyv.hu

Tárkonyos ragu


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1-kis fej hagyma
két marék cukor borsó
két marék apritott sárga répa zöldség
1-2-kés hegynyi száritott tárkony
só,őrölt bors ízlés szerint
leves tészta vagy dara gombóc

Elkészítés:


Nagyon egysuerű . Az apróra vágott kis fej hagymát fel teszem kevés olajon dinsztelni,fél időnél zeszek rá kb.-egy vagy két késhegynyi száritott tárkonyt azzal is piritom mert igy adja az isteni tárkonyos ízt !!!Aztán rá a a cukor borsó meg az apritott sárga répa zöldség. Némi futtatás után a kb, centiszer centire vágott husi,azt fehérre párolom . Fel öntom vízzel só pici őrölt bors,mikor a hús majdnem megfőtt bele a tészta vagy dara gombóc és amikor az is megfő klsz az isteni tárkonyos ragu leves mert én így szeretem .

Trükkök, tippek, praktikák:


Nem tejes vagy tejszines mert ugy nem szeretem

Tárkonyos ragu

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek, Egytálételek, Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: keria
Újévi korhelyleves
Újévi korhelyleves

Az oldalast egy nappal korábban beáztatjuk. Egy nagy fazékban feltesszük főni kb. 4 liter vízzel. A káposztát átmossuk, ha túl savanyúnak ítélnénk. Ha fa hús f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: TomyScene
Lebbencs
Lebbencs

Szalonnát kis kockára vágjuk és kisütjük. Rátesszük a kockára vágott hagymákat és megdinszteljük. Hozzáadjuk a karikákra vágott kolbászt. Pár percig sütjük, majd rátesszük a kis k...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tamás
Ukrán céklaleves
Ukrán céklaleves

1: A sárgarépát és a céklát meghámozzuk, majd julienne-re vágjuk, és félretesszük. Ha nagyon savanyú lenne a káposztánk, akkor kevés vízbe áztassuk be, majd jól nyomkodjuk ki! 2:...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fokhagymakrémleves
Fokhagymakrémleves

A megtisztított fokhagyma gerezdeket összezúzzuk és a 3 ek olajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a borsot és a lisztet, amit világos zsemleszínűre pirítunk. Felengedjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk