Hozzávalók:
– 2 púpos bögre liszt
– 2 tojás
– 1 csomag sütőpor
– 2 doboz natúr joghurt, vagy tejföl (140 g-os kiszerelésű) De az egy tejföl, egy joghurt, is működik
– 2-3 evőkanál cukor
1. A hozzávalókat összekeverjük. Egy galuskaszerű tésztát fogunk kapni.
2. Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk.
3. A tészta magától fog megfordulni az olajban. Ez azért jó, mert akkor biztosan átsül a belseje. Azért az első adag kisülése után ellenőrizzük a belsejét. Tépjük/vágjuk ketté.
Ilyen egyszerű
A töltelék hozzávalóit összekeverjük (legegyszerűbb robotgépben). A tészta alapanyagait egybegyúrjuk. A tortaformát kibéleljük sütőpapírral, és egyenletes vastagságban belenyomk...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA lisztet összekeverjük a sóval, cukorral, majd hozzákockázzuk a hideg vajat. Gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. Lisztezett deszkán fél cm vastagra kinyújtjuk, majd egy 18 cm átmérő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd zsírozott tepsibe, egymástól egyenlő távolságra kb 18 golyót teszünk le. A következő krémet öntjük köréje: A margarint a két fajta cukorral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, valamint kikeverjük a krém alapanyagait. Ha a tészta nem akar összeállni, önthetünk hozzá egy kicsi tejet. Két, egyenként kb. 25 x 20 cm-es tégla...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű