1 nagy fej friss káposzta
1 füstölt csülök
1 fej hagyma
só,
bors ,
pirospaprika ,
tejföl .
A füstölt csülköt többszöri átmosás után kuktában,babél leveles ,borsos,fokhagymás vízben jó puhára főzöm.
A káposztát legyalulom és enyhén besózom.
Az apró kockára vágott hagymát zsiradékon megdinsztelem,megszórom pirospaprikával,hozzáteszem a kicsavart káposztát ,mindig kis vizet öntve alá lefödve ,gyakori kevergetéssel puhára párolom.
A csülköt felszeletelem ,a káposztát forró tálra rakom,ráteszem a csülköt és tejföllel tálalom
A gesztenye masszát kiolvasztjuk. A magokat kávédarálóval, vagy aprító géppel ledaráljuk, minél kevésbé szemcsés annál jobb. Majd az összes többi hozzá valóval összekeverjük. Elősz...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A lisztet elmorzsoljuk a hideg vajjal. 2. Hozzáadjuk a porcukrot, a fűszerkeveréket, a tojást, a mézet és egy csipet sót, majd összegyúrjuk a tésztát. 3. Ha a tészta összeállt...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűSätt ugnen 175 C. Smält smöret, häll i gräddfilen och låt svalna. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Rör ner smörblandningen i äggsmeten. Blanda de torra ingredienserna och rör...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször is ragut készítünk. Ehhez a marhahúst kockákra vágjuk, a hagymákat – az apróbbakat – négybe, a nagyobbakat nyolcba. A gombát megmossuk, majd nem túl vékony szeletekre vágju...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes