1 nagy fej friss káposzta
1 füstölt csülök
1 fej hagyma
só,
bors ,
pirospaprika ,
tejföl .
A füstölt csülköt többszöri átmosás után kuktában,babél leveles ,borsos,fokhagymás vízben jó puhára főzöm.
A káposztát legyalulom és enyhén besózom.
Az apró kockára vágott hagymát zsiradékon megdinsztelem,megszórom pirospaprikával,hozzáteszem a kicsavart káposztát ,mindig kis vizet öntve alá lefödve ,gyakori kevergetéssel puhára párolom.
A csülköt felszeletelem ,a káposztát forró tálra rakom,ráteszem a csülköt és tejföllel tálalom
Vágjon 48 vékony szeletet a paradicsomból és 63 a cukkiniból. A csirke szeleteket elsimítjuk, majd hosszában kettévágjuk. Megszórjuk Ducros ® Provençal keverékkel, majd rátesszük a...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat tálba ütjük, sózzuk, villával felverjük.Egy serpenyőbe pici olajat teszünk (ez nálam teflon, mert ebbe max 1 teáskanálnyi olaj elég) felforrósítjuk, majd mehet bele a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a vajat habosra keverjük a cukorral, tojásokkal, mézzel, majd hozzáöntjük a tejet, végül belekeverjük a sót, sütőport és lisztet is. A masszát sütőpapíros, vagy vék...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű“Tészta”: A fonottkalácsot felszeleteljük, majd kb 2 cm x 2 cm-es kockákra vágjuk. A tojásokat szétválasztjuk. (fehérjére nem lesz szükségünk) A tejet a cukrászhabbal és a vajja...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű