40 dk liszt, 10 dk griz, 2.75 dl viz, fel ek. so, 2 ek olivaolaj, 2.5 dk eleszto
Elkészítése: Húzzuk le a szárról a leveleket, majd aprítsuk fel közepes nagyságúra, majd alaposan mossuk le folyóvíz alatt. Közben tegyünk fel sós vizet forrni, majd tegyük be...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA valódi nápolyi pizza hozzávalóit és elkészítési módját tekintve, legyen szó akár a Margheritáról, akár a Marinaráról, nagyon szigorú előírásoknak kell, hogy megfeleljen (485 °C-o...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz elkészítés ugyanúgy működik, mint a hagyományos palacsinta esetében, a hozzávalókat tegyük egy tálba, majd kavarjuk ki jó alaposan. A tésztát nem szükséges pihentetni, már süthe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megpucoljuk, apróra felkockázzuk, majd enyhén sós vízben puhára főzzük. Ezután leszűrjük, krumplinyomón átnyomjuk, majd kihűtjük. (A kihűlt krumpli kevesebb lisztet vesz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű