40 dk liszt, 10 dk griz, 2.75 dl viz, fel ek. so, 2 ek olivaolaj, 2.5 dk eleszto
Hagymát és a fokhagymát megdinsztelni, és a rákokat átpirítani. Vegeta, bors, chili, szárított zöldfűszerekkel ízesíteni. . Egy kis pohár tejszínnel átforralni, majd beletenni a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit kockára vágjuk, olajon megdinszteljük, fűszerezzük. Belenyomjuk a két sajtot. Kifőzzük a tésztát. Összekeverjük a sajtos cukkinivel. Tűzálló tálba tesszük. A tetejé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA calzone tésztájához mérd a lisztet egy nagy tálba. Add hozzá a sót és az életsztőt. Képezz egy mélyedést a közepébe, öntsd bele az olajat és a vizet. Lisztes kézzel dogozd össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágjuk a szalonnát apró kockákra, majd pirítsuk meg saját zsírjában. Ezt követően vegyük le a lángról, és nyomjuk hozzá a fokhagymagerezdeket. Öntsük rá a tejszínt, a sajtot, sózzu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű