Hozzávalók:
50 dkg sertés comb, 50 dkg zöldbab, 50 dkg burgonya, 1 nagy pohár tejföl (375g), 1 nagy fej vöröshagyma, 1 db babérlevél, 1 gerezd fokhagyma, őrölt fekete bors, só, őrölt pirospaprika, őrölt kömény. 3 evőkanál olaj, 1 evőkanál liszt
A megtisztított vöröshagymát és a petrezselyemzöldjét finomra vágjuk. A hagymát olajon megdinszteljük, lehúzzuk a tűzről és megszórjuk fűszerpaprikával. Belekeverjük a megtisztítot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőző nap kuktában, megfőztem a füstölt csülköt. A főzővizét ízesítettem, babérlevéllel, 6-8 szem egész borssal, egy fej vöröshagymával és 5-6 cikk fokhagymával. Amikor megfőtt, ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tejet az alaplével, és egy csipet sáfránnyal felforraljuk. Sózzuk-borsozzuk. Közben a karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk és hozzáadjuk a forrásban lévő léhez. Kb. 7-8 perc al...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csülök zsíros és bőrös részeit eltávolítom. Apró kockákra vágom. Egy mélyebb lábosban kevés vajon megdinsztelem a karikázott póréhagymát. Erre mehet is a csülök és a kolbász k...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: Könnyű