Hozzávalók:
50 dkg sertés comb, 50 dkg zöldbab, 50 dkg burgonya, 1 nagy pohár tejföl (375g), 1 nagy fej vöröshagyma, 1 db babérlevél, 1 gerezd fokhagyma, őrölt fekete bors, só, őrölt pirospaprika, őrölt kömény. 3 evőkanál olaj, 1 evőkanál liszt
http://amiakonyhambolkikerul-hu.webnode.hu/news/palocleves/
A zellert megpucoljuk és kockákra vágjuk. A hagymát felkockázzuk és kevés olajon aranybarnára pirítjuk. Fűszerezzük. A zellert hozzáadjuk, összeforgatjuk, felöntjük vízzel. Ha a z...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert tisztítsd meg, majd szeleteld fel. Tegyél fel nagyjából egy liter vizet főni, sózd meg egy kicsit, és a megtisztított egész hagymát rakd bele. Pici vajat olvassz fel egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgaborsót egy szűrő segítségével mosd át. Tedd egy edénybe és öntsd fel annyi vízzel, hogy bőven ellepje. Áztasd legalább 1,5 órán keresztül. Ha lejárt az áztatási idő, a bo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a gyömbért és a fokhagymát megpirítjuk, erre rátesszük a répát majd felöntjük vízzel. Amikor forr beletesszük a leveskockát (szigorúan vietnámit) majd a laskagombát, aztán...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes