menu

Családireceptkönyv.hu

ВАНИЛЬНОЕ ВЕНСКОЕ ПЕЧЕНЬЕ


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Ингредиенты на 36-40 штук:

180 г сливочного масла комнатной температуры
75 г сахарной пудры
щепотка соли
1 ст.л. ванильной эссенции или 1 ст.л. ванильного сахара
1 белок яйца
250 г муки

Elkészítés:


1. Сливочное масло взбиваем с сахарной пудрой и солью до кремообразного состояния.

2. Добавляем белок и ванильную эссенцию и снова взбиваем.

3. Добавляем муку и замешиваем (миксером!) тесто.

4. Кладем тесто в кондитерский мешок с насадкой-звездочкой (около 15 мм на выходе). Отсаживаем на застеленный пергаментом противень в виде зигзагообразного печенья.

5. Отправляем в предварительно разогретую до 180 градусов духовку и выпекаем до золотистого цвета примерно 12-15 минут.

6. Готовое печенье посыпаем сахарной пудрой, остужаем и подаем.

ВАНИЛЬНОЕ ВЕНСКОЕ ПЕЧЕНЬЕ

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Mézeskalács
Mézeskalács

1. A lisztet, a porcukrot, a fűszereket és a szódabikarbónát is szitáld át - akár egy sűrű tésztaszűrőn, ha nincs szitád -, majd keverd össze fakanállal. 2. Üsd bele az egész tojá...

Elkészítési idő: 2-3 óra
Nehézség: Nehéz
share
Karácsony - Zserbó szaloncukor
Karácsony - Zserbó szaloncukor

1. A diót, a kekszet, az apróra vágott aszal sárgabarackot és a lekvárt jól összedolgozzuk, és hűtőbe tesszük kb 20 percre, hogy jól lehűljön. 2. Ha lehűlt, akkor kézzel kis sza...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Fügepite
Fügepite

A száraz hozzávalókat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a tojást és a kockára vágott jeges vajat és homogén masszává gyúrjuk. A lényeg, hogy gyorsan dolgozzunk, mert ha a hozz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Madeleine á l'eau de fleur d'oranger
Madeleine á l'eau de fleur d'oranger

Allumez le four th.5 (150°). Faites fondre le beurre et le laissez-le refroidir. Fouettez les oeufs et le sucre pour obtenir un mélange blanc et mousseux. Ajoutez peu à peu le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk