1 margarin
2 tojás
1 cs sütőpor
6-7 ek cukor
6-7 ek tej
70-75 dkg liszt
Tölteléknek alma baracklekvárral keverve
Sütés után megszórni porcukorral, visszatenni a sütőbe, rákaramellizálódik a cukor.
Válasszuk ketté a tojásokat, a sárgákat a xilittel keverjük habosra, fehéredésig. A mandulatejet melegítsük fel és csurgassuk a habos tojássárgához folytonos keverés közben. Önts...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőtököt(-tököket) vágd ketté, és a sütőben süsd addig, míg a húsa meg nem puhulAmikor megsült, hagyd kihűlni, és egy edénybe kapard ki a belsejétValamilyen robotgéppel, vagy kr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókból gyúrok tésztát, elvágom két fele s az egyik tésztát elsodrom 30x40 cm tepsi nagyságúra majd bele rakom a kivajazott, lisztezett tepsibe. 1,5 kiló almát megpuculok,...
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat jól összekeverjük, majd 10 perc pihentetés után, kanál segítségével formázzuk meg, majd bő olajba szaggassuk ki és süssük aranysárgára. Szalvétára vagy papír törlő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű