1 margarin
2 tojás
1 cs sütőpor
6-7 ek cukor
6-7 ek tej
70-75 dkg liszt
Tölteléknek alma baracklekvárral keverve
Sütés után megszórni porcukorral, visszatenni a sütőbe, rákaramellizálódik a cukor.
1. A krémhez megfőzöm a vaníliás pudingot 4 dl tejjel, 2,5 evőkanál cukorral, majd az eperpudingot is 4 dl tejjel, 2,5 evőkanál cukorral - mindkét krémet teljesen kihűtöm!! 2. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat hagyd szobahőmérsékleten megpuhulni, majd keverd habosra a cukorral és a vaníliás cukorral. Add hozzá egészben a tojásokat, és alaposan dolgozd össze, a legjobb, ha kézi ha...
Elkészítési idő: 35 Nehézség: KönnyűA hozzávalókat gőz felett összemelegíteni, majd összegyúrni a lisztes keverékkel. A tésztát három felé osztani, gombócokká formálni és hűtőben pihentetni kb. fél óráig. Mindhárom g...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA kekszet ledarálom, a vajat megolvasztom és hozzákeverem.16 cm átmérőjű tortaformába simítom, 10 percre hűtőbe teszem. A tejszínt a porcukorral kemény habbá verem. A sajtkrémet el...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű