6 tojás
25 dkg cukor
25 dkg liszt
1 kk sütőpor
9 ek víz
9 ek étolaj
mazsola
2 ek kakaó
1 ek étolaj
Elfelezni, a másik felébe kakaót és étolajat lehet beletenni
A száraz és nedves alapanyagokat külön edényben elkeverjük, majd összedolgozzuk őket. 5 percre félrerakjuk a tésztát pihenni. Ezután bambuszrostlisztes felületen kb. 0,5 cm vasta...
Elkészítési idő:Piskóta elkészítése: Keverjük össze a lisztet a kakaóporral. Verjük kemény habbá a tojásokat a sóval és az édesítővel, majd kézi habverővel, óvatosan, hogy a hab ne törjön össze,...
Elkészítési idő:A tészta hozzávalóit a tej kivételével jól összedolgozzuk, majd addig puhítjuk (részletekben adagolva) a tejjel, hogy jól formázható masszát kapjunk. A masszát 6 egyenlő részre os...
Elkészítési idő: