Tészta:
50 dkg liszt
25 dkg margarin
2 dl tejföl
2 kk só
1/2 cs sütőpor
Krém:
20 dkg margarin
20 dkg sajt
1 csipet só
A tésztát négy részre osztjuk, nagyon vékonyra nyújtjuk, rákenjük a krémet, összesodorjuk, majd 1/2 cm-es darabokra vágjuk. Tetejére tojássárgájával megkenjük.
A langyos cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt. A lisztbe öntjük a felfuttatott élesztőt, hozzáadjuk a többi belevalót és alaposan összegyúrjuk. Kinyújtjuk a tésztát, majd össz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAnnyira bíztam a receptben, hogy első alkalommal dupla adagot sütöttem, nem bántam meg :) Az is tény, hogy a mélyhűtőben pihent ½ kg darált tepertőm, nem akartam a másik felét viss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk, hűtőben pihentetjük pár órát, de érdemes sütés előtti este már meggyúrni
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket aprítóban összedaráltam és a víz, citromlé, zsír és lenmagpehely kivételével a többi hozzávalóval együtt egy tálban összekevertem. A folyékony hozzávalókat elkevertem...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű