Tészta:
25 dkg Bread-MixB liszt,
25dkg Alfa Mix liszt,
1 cs sütőpor,
3 tojás sárgája,
25 dkg Rama margarin,
1 pohár tejföl,
15 dkg cukor
Töltelék:
25 dkg darált dió,
15-20 dkg cukor,
tojásfehérje
A hozzávalókat jól összedolgozzuk, jól kilisztezett nyújtódeszkán vékonyra nyújtjuk.
A tésztával kibélelt formák aljára meggyet rakunk, a tojásfehérjét felverjük, összekeverjük a dióval, és a kosárkákba töltjük. Megsütjük.
A tészta alapanyagait egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, majd kivajazott sütőformába öntjük és 180 fokon 35 perc alatt készre sütjük. Közben elkészítjük a krémet. A t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a krémet készítjük el. A vajat habosra keverjük a cukorral és a vanília kivonattal. Kanalanként hozzákeverjük a tejszínt, majd a krémet a felhasználásáig hűtőbe tesszük. A...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű1. A sütőt előmelegítjük 180 C-ra. Előkészítünk egy 30x25 cm-es tepsit. A szobahőmérsékletű tejben felfuttatjuk az élesztőt. 2. A lisztet, a cukrot, és a sót egy tálba tesszük, ös...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepesmost is hétvégén csináltam, csak már megettük - ha tudom, akkor lefényképeztem volna neked - nagyon finom bele a Lidl-be kapható 1 kg kiszerelésbe Friss sajtkrém - vödrös, 700 ft...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű