Tészta:
25 dkg Bread-MixB liszt,
25dkg Alfa Mix liszt,
1 cs sütőpor,
3 tojás sárgája,
25 dkg Rama margarin,
1 pohár tejföl,
15 dkg cukor
Töltelék:
25 dkg darált dió,
15-20 dkg cukor,
tojásfehérje
A hozzávalókat jól összedolgozzuk, jól kilisztezett nyújtódeszkán vékonyra nyújtjuk.
A tésztával kibélelt formák aljára meggyet rakunk, a tojásfehérjét felverjük, összekeverjük a dióval, és a kosárkákba töltjük. Megsütjük.
A tojást és a cukrot (cukor helyettesítőt) robotgéppel habosra keverem. Ezután hozzáadom a vajat és tovább habosítom. A lisztet elkeverem a sütőporral, a sóval, majd a masszához...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA kekszet aprítógépben finomra mixeljük. A tojások sárgáját, a porcukorral krémesre keverjük, hozzákeverjük a mascarponét, majd a kemény habbá vert tojások fehérjét is hozzákeverj...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyű30×20 cm-es tepsibe beleszórjuk a száraz tésztát (nem kell semmi zsiradék alá és nem is kell megfőzni) A tojás sárgákat a cukorral jó habosra kikeverjük, majd hozzáadjuk a citrom h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt a cukorral együtt a langyos tejben elkeverjük. A lisztet elvegyítjük a sóval, hozzáadjuk az élesztős tejet, a tojásokat. Lágy tésztát gyúrunk belőle, simára dagaszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű