15 dkg kókuszreszelék
1 dkg konjac liszt
10 dkg porrá őrölt eritrit
5 gramm sütőpor
1 kezeletlen citrom reszelt héja
10 dkg folyékony kókuszolaj
10 dkg cukor- és tejmentes étcsokoládé
4 tojás
A kókuszreszeléket kávédarálóval, vagy késes aprítóval finomabb szemcséjűre őröljük. Összekeverjük a többi száraz hozzávalóval. A tojást kihabosítjuk a kókuszolajjal. Hozzáadjuk a kókuszos keveréket. A masszát szilikon kuglóf formába töltjük. A formát az asztalhoz ütögetjük, hogy a massza szépen elterüljön. 175 fokra előmelegített sütöben 35-40 perc alatt megsütjük.
A tésztához a porcukrot, a margarint, a mézet, a rumaromát és a tojásokat gőz fölött felfőzzük, majd levesszük a tűzről és hozzáadjuk a szódabikarbónával elkevert lisztet. Két lapo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A lisztet elkeverjük a sóval, a cukrokkal, a tojások sárgájával és a tejszínnel, hogy gyúrható tésztát kapjunk. Amikor a tésztát összegyúrtuk, ketté vesszük, aztán egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrni, nyújtani, szaggatni és sütni ( kb 10 perc alatt megsül)
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA szalakálit feloldjuk 1 dl tejben. A lisztet és a margarint elmorzsoljuk, hozzáadjuk a cukrokat, majd a feloldott szalakálit is. Elkezdjük gyúrni és annyi tejet adunk még hozzá, h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű