(dupla adag):
-45 dkg rizsliszt (Glutenix Alfa-Mixből 40 dkg kell csak)
-25 dkg margarin
-12 dkg porcukor
-2 cs. van cukor
-2 tojás
-2 kk. szódabikarbóna
Mindent egybegyúrunk(az elején morzsálódik, ám a margarin olvadása miatt könnyen összeáll). 20 percre hűtőbe tesszük. Rizsliszttel szórt deszkán kinyújtjuk. Derelyevágóval kockákat vágunk, villával megszurkáljuk.
Nekem összesen 15 percig sültek. Ahogy hűl, úgy keményedik :) Összesen 65 dkg kekszem lett :)
Egy tálban keverjük össze a tésztához való alapanyagokat, majd gyúrjuk össze. Nyújtsuk ki a tésztát, majd hintsük meg cukorral, apróra vágott dióval, és fahéjjal. Tekerjük fel! H...
Elkészítési idő:A kétféle diót megdaráljuk és az agavé sziruppal, citromhéjjal, citromlével, fahéjjal ízesítjük. Egy jól kenhető masszát kell, hogy kapjunk. Ha száraz, nehéz kenni, akkor egy kevés...
Elkészítési idő:A lisztet a cukorral és a vaníliáscukorral elkevertem, beletettem a citromhéjat is, kikevertem a Loprofint, a LIGA-t felolvasztottam, abba beleöntöttem a tojáspótlót, és elkezdtem...
Elkészítési idő:https://www.facebook.com/photo/?fbid=430638635617247&set=pcb.430639268950517
Elkészítési idő: