40 dkg Schar C liszt
2 tojás
1 evőkanál ecet
pici só
2 evőkanál mandulaolaj
kb. 2 dl víz
Az összetevőket jó alaposan bedagasszuk, sokáig, . Nagyon lágy tésztát kell kapnunk. Kiolajozott tálcára rakni olajjal lekenni. Legalább fél órát pihentetni.
Lepedőt liszttel megszórni alaposan, majd kihúzni a tésztát. Nagyon lassan óvatosan, nehogy szakadjon.
210oC-on 20 percig sütni. Hagyni kell kihűlni akkor szeletelni, különben törik, de hidegen tökéletes nem törik.
vaj, porcukor, tojássárgája kikever, citrom leve hozzáad. liszt elkever sütőporral , hozzáad a masszához. tojásfehérje habnak felver, hozzáad a masszához. 220 fokon 15 perc ,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt alsó-felső sütésnél 180 fokra előmelegítjük (légkeverésesnél 160 fokra). Az étbevonót durvára vágjuk. A lisztet, kakaót, mandulát, sütőport, cukrot és a vaníliáscukrot öss...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű2 dl vízben a cukrot felfőzzük. Beletesszük a kakaót, margarint (vajat), tejport, s a végén a puffasztott rizst. Ne főzzük, mert kemény lesz, csak keverjük hozzá és vegyük le a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűösszegyúrni és kókuszba forgatni majd hűtő
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű