5,5 dl joghurt vagy tejföl
5,5 dl tejszín
¼ csésze friss citrom, lime vagy narancs juice
2 evőkanál reszelt héja a gyümölcs választhat
1 9-es előkészített vanília vagy graham keksz
Utasítás
Egy nagy tálban keverjük össze a felvert feltöltéssel, sűrített tej, gyümölcslé és lelkesedés. Öntsük az előkészített kéreg és fagyasztva 3-5 órán át, vagy amíg a cég.
* Ha a cookie-k használatával, vagy friss graham kekszet, törje a cookie-kat, amíg van, mintegy 2 csésze; add ¾ bot olvasztott vaj vagy margarin, és nyomja be egy 8x8 négyzet pan. Add feltöltési és fagyasztható. Vágjuk a rúd.
elenleg én zúzás az összes "sovány" vagy alacsony zsírtartalmú, könnyebb desszertek, hogy folyamatosan látják felbukkanó. Ez egy divatos desszert téma egész évben, és még inkább, amikor kezd elég meleg nyáron. Desszert legyen egyszerű, világos és nem bonyolult során a forró hónapokban. Megvan a tökéletes recept, amely egyszerre könnyű és kielégítő.
Ez az alacsony zsírtartalmú citrom mousse egy dolog, álom !! A sávok kezdeni egy graham cracker héja. Citromhéj van hajtva egy krém és édesített tej selymes keveréke. Hűtse le ezen a nyáron ez a vékony desszert. Ugrás a sütőt, és a no-bake desszert élvezni!
Az egyik kedvenc dolgom, hogy egy vékony recept kezdeni helyett egész zsírtartalmú tejtermékek és más élelmiszerek, csökkentett zsírtartalmú változata. Ezen kívül, azt kicseréljük a tojás és az olajat más alacsony zsírtartalmú tejtermékek, mint a görög joghurt, tejföl vagy tejszín sajt.
Mézes lap: A sütőt előmelegítjük 190 fokra. A mézes lap hozzávalóiból közepesen lágy tésztát gyúrunk. Kétfelé vesszük, és egymás után 2 lapot sütünk egy 30*38 cm-es tepsi hátulj...
Elkészítési idő: 60-120 Nehézség: KözepesAhogyan a cukrászok készítik! Igazi cukrász recept! Ha így készíted, biztos lehetsz benne, hogy megtartja a formáját, jól vágható, lágy és formázható lesz a piskóta. Válaszd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit meghámozzuk, megpároljuk, majd összeturmixoljuk a tojással. A száraz hozzávalókat elkeverjük, majd hozzáadjuk a cukkinis masszához, és legalább fél órát állni hagyjuk. H...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű