- kb. 5 dkg aszalt paradicsom
- kb. 5 dkg fekete oliva
- 1 tonhalkonzerv
- tejszín
- só, bors, fűszerek
-Penne, orsó tészta
A tésztát sós vízben kifőzzük. Közben az összevágott aszalt paradicsomot, olivát és tonhalkonzervet tejszínben átrottyantjuk. Zöldfűszerekkel, sóval, borssal ízesítjük.
Ha nem szeretnénk, hogy a tejszín miatt nagyon tömény legyen, lehet fele tejszín, fele tejföl. :)
Extraként piros pestóval ízesíthetjük, nagyon jót tesz neki. :)
Kecskesajtos A krémes kecskesajtot sóval, borssal és egy tojással kikeverjük. Bárányhúsos A darált húst sózzuk, borsozzuk és őrölt korianderrel, illetve római köménnyel...
Elkészítési idő:1. A burgonyát megtisztítjuk és sós vízben megfőzzük, majd összetörjük és kihűtjük. Hozzáadjuk a lisztet, sózzuk és borsozzuk, majd a vajat is hozzákeverjük és összegyúrjuk. A tész...
Elkészítési idő:A burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk és enyhén sós vízben puhára főzzük. Hagyjuk kihűlni, majd egy villa segítségével törjük össze. Közben az élesztőt 1 tk cukorral 1 dl vízben me...
Elkészítési idő:A zöldséget megpároljuk,. A tejfelt, majonézt, mustárt összekeverjük, és a zöldségekhez adjuk. a kifőtt tésztára öntjük, és a tetejére tesszük a kisült szalonnakockákat, majd resze...
Elkészítési idő: