Hozzávalók: 5 tojásfehérje, 15dk porcukor, 1 vanilia, reszelt citromhéj kb.csapott tk. nyi, 10 dk rizsliszt, szódabik.1/2 mokkáskanál, 4 dkg olvasztott de lehűtött liga marg., kimagozott meggy, étcsoki cseppek.
Felverjük a fehérjét, hozzá a porcukor és vanilia és citromhéj, tovább verjük, hozzákeverjük a szódabik. és a lisztet majd a margarint. Hozzá a magozott meggy és a csokicseppek. ( lehet készíteni mazsolával és darabolt dióval) Vajazott lisztezett őzgerincbe öntjük a forma méret: 30x10x4cm, 150-160 fokon kb 30-35 perc sütés. ( Maffin formába is süthető)
Az élesztőt felfuttatjuk cukros langyos tejben, majd a lisztet a dagasztógép táljába öntjük, és a cukrot, a tojást, a csipet sót és a puha margarint hozzáadjuk, majd a felfuttatott...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA tepsit kibélelni alufóliával, majd beleteríteni az almát szeletekre vágva, amit előtte fahéjas cukorral összeforgattam. A tojás sárgákat kikeverni cukorral, olajjal, vízzel., maj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 2 egész tojást a cukorral és a tejjel habosra kavarjuk, apránként hozzáadjuk az olajat. A lisztet elvegyítjük a kakaóval és a sütőporral, majd a tojásos masszába kavarjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű20x30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, a gázsütőt bemelegítjük. A tojásfehérjéket a cukorral keményre verjük, majd óvatosan hozzákeverjük a kókuszreszeléket és a lisztet és me...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Közepes