4db tojás 4 ev cukor ,1vaniliás cukor, 1cs sütöpor gluténmentes, 2cs vaniliás puding .
A tojás sárgályát kikeverjük cukorral vaniliás cukorral, sütöpor és a 2cs pudingal . A fehérjét habbá verjük ovatosan össze keverjük . Nagyobb tepsibe öntjük és 10perc sütés . Krém 13dkg vaj 15dkg gesztenyemassza 13dkg mascárpone össze keverjük hütö kb fél ora . Töltjü fecsavarjuk és kész .
A kekszet ledaráljuk, majd belekeverjük a kakaót és a porított vaníliarudat. A vajat, a tejet és a cukrot addig melegítjük, míg a cukor teljesen elolvad. A meleg tejes egyveleget...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűValamennyi hozzávalóját összekeverjük. Habszifonba tesszük és 2 patront engedünk bele (eggyel folyós marad). Azonnal fogyasztható
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA háztartási kekszet megdaráljuk, összekeverjük a porcukorral, darált dióval, kakaóporral, lekvárral és a tejjel. Egy lapos, szögletes süteményes tálat vékonyan kivajazunk. Bele...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölt összekeverjük a cukorral, a citrommal, a citromhéjjal és a vaniliáscukorral. A tejszínt elektromos habverrővel kemmény habbá verjük, összekeverjük a tejfölös kutyulékkal....
Elkészítési idő: 4 óra Nehézség: Könnyű