Kettő kisebb tepsi lesz belőle:
20 dkg Schar mix b liszt
10 g friss élesztő
1 tk só
1 tk cukor
1,5 ek olaj
1,5 dl langyos víz
Elkevertem a száraz hozzávalókat,majd belemorzsoltam az élesztőt.Hozzáadtam a vizet és végül az olajat is.Kézzel összedolgoztam,de lehet géppel is,majd hagytam duplájára kelni,meleg helyen.Amikor megkelt kettéosztottam a tésztát,tepsi méretűre kinyújtottam és a kiolajozott tepsibe fektettem.Nem szoktam elősütni a tésztát!Megkentem pizzakrémes ketchuppal,rátettem a szalámit,a kukoricát és a lilahagymát,majd a reszelt sajtot.180 fokon megsütöttem.
Összekeverem a masszát (nem kell pépesre) és vagy folpackba, vagy (egyszerűbb) zacskókba adagolom és a levesbe teszem a főzési idő felénél. Néha fordítok rajta, hogy átfőjön.
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű4 dkg folyékony kókuszolajban elkeverjük a fűszereket, a sót és a felaprított fokhagymát. Beleforgatjuk a megmosott, szárazra törölt és kisebb kockákra vágott mellfilét, és 1 órán...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát kockára vágjuk, kevés zsiradékon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott fokhagymát. Sóval, borssal ízesítjük, majd rádobjuk a felszeletelt paprikát és fedő alatt megpá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA nyers csirkemellet felkockáztam, aprítóba tettem. Hozzátettem a házi füstölt szalonnát és pépesítettem. Belereszeltem a sajtot, sóztam, borsoztam, tettem bele egy gerezd fokhagym...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű