Kettő kisebb tepsi lesz belőle:
20 dkg Schar mix b liszt
10 g friss élesztő
1 tk só
1 tk cukor
1,5 ek olaj
1,5 dl langyos víz
Elkevertem a száraz hozzávalókat,majd belemorzsoltam az élesztőt.Hozzáadtam a vizet és végül az olajat is.Kézzel összedolgoztam,de lehet géppel is,majd hagytam duplájára kelni,meleg helyen.Amikor megkelt kettéosztottam a tésztát,tepsi méretűre kinyújtottam és a kiolajozott tepsibe fektettem.Nem szoktam elősütni a tésztát!Megkentem pizzakrémes ketchuppal,rátettem a szalámit,a kukoricát és a lilahagymát,majd a reszelt sajtot.180 fokon megsütöttem.
1. A burgonyát héjába megfőzzük. 2. A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. 3. A tojást is keményre főzzük. 4. A virslit és a 3 fej hagymát felkarikázzuk. 5. Mártás: a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű65 g lisztet, 8 g citromlé, 50 g víz összekeverem. 10 percig hagyom állni, addig megdagad a liszt. 10 perc után még 5 g liszttel összegyúrom. Beolajozott 2 lap sütőpapír közö...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: KönnyűKevés olajon a hagymát megdinszteljük, mehetnek rá a zöldségek, fűszerezzük, majd fedő alatt pár perc alatt készre pároljuk. A réteslapot kihajtjuk, meglocsoljuk olívaolajjal,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű