Fél kg. darált hús és 10 dkg . reszelt sajt , só ,bors , fél dl. tej
20 percig hűtőben tartjuk , majd panírozzuk, 2 tojás , liszt , zsemlemorzsával.
A csülköt annyi vízben tesszük fel főzni, amennyi ellepi. Sóval, szemes borssal, babérlevéllel ízesítjük és puhára főzzük. Miután kivettük a főzővízből, hagyjuk kicsepegni, majd te...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Az egyben hagyott sertéskaraj csontját eltávolítjuk. 2. Egy tepsit alufóliával kibélelünk, és az aljára karikára vágott hagymát helyezünk. 3. Rárakjuk a karajt, amelyet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A karajt szépen leválasztom a csontjáról és keskeny, éles pengéjű késsel felszúrom. 2. A bőrétől megszabadított kolbászt egy fél órára a mélyhűtőbe teszem. 3. Onnét kivé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű