Fél kg. darált hús és 10 dkg . reszelt sajt , só ,bors , fél dl. tej
20 percig hűtőben tartjuk , majd panírozzuk, 2 tojás , liszt , zsemlemorzsával.
Előző nap este bepácoltam a csontok mentén darabolt oldalast: olíva olaj, só, bors, fűszerpaprika, őrölt kömény, őrölt babér, boróka fűszereket használva. Füstölt szalonnát vékon...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KönnyűA káposzta leveleket lebontom a fejről, formázom, levágom a kemény ereket róla. Ha nagyobb, akkor kettévágom. A szalonna felét felkockázom, zsírjára sütöm. Kiszedem a kisült sza...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, vékonyan megkenjük mustárral, majd minden egyes szeletre egy-egy gépsonkát teszünk. A húsokat félbehajtjuk, és vízbe mártott...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű