30 dkg. liszt , 25 dkg. margarin , csipet só , 6 ek. hideg víz , 1 ek. 10 % .s ecet
A hozzávalókat összegyúrni és 12 órára hűtőbe tesszük . Ha sósat akarunk akkor erősebben sózzuk , ha édesen akkor majd porcukrozzuk ha kisül .
Lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, csipet sóval ízesítjük, majd a tojásfehérjét, valamint a vizet és az ecetet is hozzákanalazzuk. Selymes lágy tésztát kapunk. Lisztezett felülete...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egész tojásokat a vízzel és a kristálycukorral fehéredésig verjük, majd beleforgatjuk a lisztet, amiben előzőleg elvegyítettük a sütőport. A masszát egyenletesen elosztjuk, a sü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegmossuk, és leszárazzuk a ribizlit. A piteforma aljába terítetjük a megvajazott sütőpapírt. Beleszórjuk a gyönyörű fekete ribizlit, és megszórjuk a 3 ek barna cukorral. A tész...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Közepes1. A margarint kikeverjük a cukorral, majd a tojásokat egyenként beleütjük, és belecsepegtetjük a rumot. 2. A csokoládét vízgőz fölött megolvasztjuk, és azt is hozzáadjuk a mass...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz