1 kg nagyobb szemű vöröshagyma, 2 evőkanál borecet, 1 kiskanál cukor, só.
A megtisztított és nem túl vékony karikákra vágott hagymát annyi ecettel, sóval és cukorral ízesített vízben, amennyi ellepi, majdnem puhára főzzük. (Vigyázzunk, nehogy a hagyma teljesen szétfőjön.) A levében hagyjuk kihűlni, majd leszűrve tálaljuk. Főleg azoknak ajánljuk, akik a nyers hagymát nem ehetik, vagy nem szeretik. Aki kedveli, néhány csepp olajat is csepegtethet bele.
A salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. A tejfölt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a tésztát sós, kevés olajat csepegtetve a vízbe kifőzzük, leszűrjük, hagyjuk kihűlni. Amíg hűl, addig elkészítjük a többi hozzávalót. A salátákat megmossuk, felcsíkozzuk....
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűPetersilie, Minze, Gurke, Paprika, Tomaten und Zwiebeln möglichst fein hacken. In der Zwischenzeit Bulgur mit heißem Wasser übergießen und einige Minuten quellen lassen. Alle Zut...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt a villanykályha tetején egy régi serpenyőben jó puhára sütöm mindenik oldalára megfordítva. Közben elkészítem a majonézt a tojás sárgáját elkavarom a mustárral, közb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű