6 szelet csont nélküli hosszúkaraj
2 közepes burgonya
2 tojás
só
bors
fokhagyma
2 kanál liszt
olaj a kisütéshez
reszelt sajt
tejföl
A karajszeleteket kiklopfoljuk és besózzuk. A burgonyát lereszeljük, összekeverjük a tojással, a sóval, a borssal, a fokhagymával és a liszttel. A hús szeleteket lisztbe, majd a masszába mártjuk és forró olajban megsütjük. Amikor kisült tejföllel meglocsoljuk és reszelt sajtot teszünk rá.
Készülhet bármilyen csont nélküli húsból
Elkészítés: A felaprított hagymát a darált húshoz adom, és a rizzsel, a fűszerekkel és a tojással formázható keveréket készítek. (Több tojást nem szabad hozzáadni, mert kemények le...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. 2. A kolbászt a paprikákkal együtt szeletekre vágjuk. 3. A kiterített hússzeletek egyik oldalára, teszünk, 2-2 cikk sajtot kicsit e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A szalonnát zsírjára sütjük, majd ha ez megtörtént, szűrőkanállal kiszedjük a szalonnát. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a kockára vágott hagymát, és hozzáad...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A Holstein szelethez először is szeleteld fel és tisztítsd meg a húst. 2. Enyhén klopfold ki a szeleteket. Nem kell túl vékonyra, kb. fél cm-esre. 3. Sózd és borsozd a hússzel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű