37 dkg teljes kiőrlésű liszt
30 dkg sima liszt
25 dkg kókuszzsír
1 cs sütőpor, vagy szódabikarbóna 3-4 tk
7 dkg 4:1 cukor
Reszelt citromhéj
Összegyúrjuk , kiszaggatjuk, kisütjük.
150 fokon sütjük 10 percig
Darált diót lehet szórni a tetejére , lekvárral töltjük.
A spárgákat megmosom, a az egyik kezemmel megfogom középen a másikban a vastagabbik végén és meghajlítom a spárgát, míg el nem törik. Ez a legbiztosabb módja, hogy megszabaduljunk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa nem kapunk mustot a boltban, nem kell kétségbeesni, mert a leszemezett szőlőt enyhén össze turmixolva, majd szűrőn átpasszírozva mi magunk is elkészíthetjük. A tarjákat sózzu...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA húst sózzuk, borsozzuk, majd vaj és olívaolaj keverékén körbepirítjuk. Ha a hús mindenhol megpirult, a hőt lejjebb vesszük és fedő alatt 10 percig saját levében pároljuk. A pác h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű