menu

Családireceptkönyv.hu

Adveti sajtos túrós pogácsa


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


0,5 kg liszt, 0,5 kg margarin, 0,5 kg túró , izlés szerit só, kevés sajt

Elkészítés:


A hozzávalókat összegyúrjuk alapossam majd hűtőbe tesszük és reggel átgyurjuk szagatjuk ( nem kötelező egy egész éjjel bet bent hagyni ) és tetejére pici reszelt ssajtot szórhatuk.majd meg sütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Kelt tészták,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Nagy
 „SOMODI” KALÁCS
„SOMODI” KALÁCS

Az élesztőt kevés tejben egy kis cukorral felfuttatjuk. A lisztet összedolgozzuk a sóval, a cukorral, az élesztővel, a tojással és a kovásszal. Közepesen kemény tésztát dagas...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Csaba
Slanac "összetapadt ujjacskák"
Slanac "összetapadt ujjacskák"

A lisztet összekeverjük az élesztővel, hozzáadjuk a sót, a cukrot, a tejfölt és az olajat. Lassan hozzáadjuk a vizet, és finom tésztát gyúrunk. A tésztát meleg helyen, letakarva (...

Elkészítési idő: 1,5
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ildikó
EGYSZERŰ PIZZATÉSZTA
EGYSZERŰ PIZZATÉSZTA

A lisztet az élesztővel összemorzsoljuk, beletesszük a sót, a cukrot és az olajat, majd összedolgozzuk annyi langyos vízzel, hogy összeállon a tészta (kb. 2,5 dl). Lisztezett felü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Eszter
Lekváros bukta
Lekváros bukta

Langyosíts tejet, adj hozzá egy teáskanál cukrot, majd keverd hozzá az élesztőt. Hagyd felfutni 10-15 perc alatt. Ha szépen megemelkedik, tedd az átszitált liszthez, keverd hozzá a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk