50 dkg burgonya,2 tojás,2 dkg vaj 3 evőkanál liszt,só, bors
A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és összetörjük, mintha pürét készítenénk. Langyosra hűtjük és hozzáadjuk a vajat, majd a tojásokat, a lisztet és fűszerezzük. A burgonyás masszából fasírtokat formálunk és beleforgatjuk a zsemlemorzsába, majd bő forró olajban kisütjük
A cukkiniket jól megmossuk, a végeit levágjuk, egy tálcára vékony (3-5 mm) szeletekre felvagdossuk, enyhén megszórjuk sóval és borssal, jól összekeverjük őket - tehát nem egyesével...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet felszeleteljük, a fokhagymás tejbe áztatjuk, és kb. 1 órát a hűtőben hagyjuk. Ezt előző este is megtehetjük, annál jobb. Közben a mirelit zöldségeket megpároljuk, k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben megfőzzük. Közben a hagymát megtisztítjuk és felvagdossuk, majd olajon megdinszteljük és hozzáadjuk a darált húst. 6-7 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a parad...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A hagymát felkockázzuk, és megpirítjuk majd fűszerezzük. ◾️Picit pirítjuk, beletesszük a felkockázott húst és felöntjük pici vízzel. ◾️Ha félig megpuhult hozzáadjuk a kimosot...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: Közepes