50 dkg burgonya,2 tojás,2 dkg vaj 3 evőkanál liszt,só, bors
A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és összetörjük, mintha pürét készítenénk. Langyosra hűtjük és hozzáadjuk a vajat, majd a tojásokat, a lisztet és fűszerezzük. A burgonyás masszából fasírtokat formálunk és beleforgatjuk a zsemlemorzsába, majd bő forró olajban kisütjük
1. A krumplit héjastul sós vízben megfőzzük. 2. A tojásokat hideg, erősen sós vízbe tesszük, felforraljuk, majd forrástól számítva 8-10 percig főzzük. 3. A baconből 6 szele...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA cukkinit meghámozzuk és lereszeljük, majd egy picit kinyomkodjuk mert levet ereszt. Ezt követően egy tálba tesszük és hozzáadjuk a tojást, a zsemlemorzsát, a lisztet, a zúzott fo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálba szitáljuk a lisztet és belekeverjük a sót. A közepébe mélyedést csinálunk ahova beleszórjuk a cukrot, majd az élesztőt is belemorzsoljuk. Erre öntjük a langyos vizet (k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsán, hasonlóan a cukkinihez, igazi nyári aduász. Szinte bármennyit ehetünk belőle: rosttartalma magas, viszont energiatartalma alacsony, így a diétázók igaz barátja. Elős...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű