• 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
• 1 cs snidling
• 8 cikk mackósajt
• 1 db chili paprika (lehet édes is)
• friss bazsalikom
• só
• őrölt fehér bors
• 1 cs. szeletelt bacon
A snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
A karajszeletek egyik oldalára szeletelt bacont teszünk, halmozunk rá a sajtos töltelékből, felgöngyöljük, baconba tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra helyezzük és előmelegített sütőben 160-180 fokon 40-45 perc alatt megsüt
A sertéshúst vágjuk kockára, a csülköt daraboljuk, jól megmossuk. 2 fej hagymát tisztítsuk meg, apró kockákra vágjuk. Egy edényben hevítsük meg az olajat, és tegyük rá a hagymá...
Elkészítési idő: 2-2,5A szalonnát bőrével 9 szeletre vágtam, majd bevagdostam, a zsírjukat kisütöttem*. A zsír egyik felét egy nagyobb lábasba, a másik felét egy nagyobb serpenyőbe öntöttem, a szalonná...
Elkészítési idő: 60 percA hagymát kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst kifehéredésig piritjuk, kis levet ereszt. Hozzáadjuk a fokhagymát, bort, kevés vizet majd a paradicsompürét. Kis lángon p...
Elkészítési idő: 1,5 óra