Családireceptkönyv.hu

Duplán baconös karajszeletek zöld fűszeres mackósajt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


• 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
• 1 cs snidling
• 8 cikk mackósajt
• 1 db chili paprika (lehet édes is)
• friss bazsalikom
• só
• őrölt fehér bors
• 1 cs. szeletelt bacon

Elkészítés:


A snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
A karajszeletek egyik oldalára szeletelt bacont teszünk, halmozunk rá a sajtos töltelékből, felgöngyöljük, baconba tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra helyezzük és előmelegített sütőben 160-180 fokon 40-45 perc alatt megsüt

Duplán baconös karajszeletek zöld fűszeres mackósajt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Székelykáposzta
Székelykáposzta

A sertéshúst vágjuk kockára, a csülköt daraboljuk, jól megmossuk. 2 fej hagymát tisztítsuk meg, apró kockákra vágjuk. Egy edényben hevítsük meg az olajat, és tegyük rá a hagymá...

Elkészítési idő: 2-2,5
Nehézség: Közepes
share
Avatar Cigánypecsenye hagymaágyon
Cigánypecsenye hagymaágyon

A szalonnát bőrével 9 szeletre vágtam, majd bevagdostam, a zsírjukat kisütöttem*. A zsír egyik felét egy nagyobb lábasba, a másik felét egy nagyobb serpenyőbe öntöttem, a szalonná...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hencsi
Frankfurti tokány
Frankfurti tokány

A hagymát kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst kifehéredésig piritjuk, kis levet ereszt. Hozzáadjuk a fokhagymát, bort, kevés vizet majd a paradicsompürét. Kis lángon p...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk