Családireceptkönyv.hu

Duplán baconös karajszeletek zöld fűszeres mackósajt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


• 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
• 1 cs snidling
• 8 cikk mackósajt
• 1 db chili paprika (lehet édes is)
• friss bazsalikom
• só
• őrölt fehér bors
• 1 cs. szeletelt bacon

Elkészítés:


A snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
A karajszeletek egyik oldalára szeletelt bacont teszünk, halmozunk rá a sajtos töltelékből, felgöngyöljük, baconba tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra helyezzük és előmelegített sütőben 160-180 fokon 40-45 perc alatt megsüt

Duplán baconös karajszeletek zöld fűszeres mackósajt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Gombás, göngyölt sertéskaraj
Gombás, göngyölt sertéskaraj

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. A gombát megmossuk, felszeleteljük. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a g...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Húsgombóc bakonyi módra
Húsgombóc bakonyi módra

A húsgolyókhoz összekeverjük a hozzávalókat, és kisebb gombócokat formázunk. Ezeket serpenyőben sütjük zsiradékon. Ha átpirultak, félretesszük. A serpenyőben visszamaradt zsirad...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikolett
Vörösboros pirított sertésmáj
Vörösboros pirított sertésmáj

A májat kicsit előfőzzük sótlan vízben. Kihűtés után felszeleteljük. A hagymát apróra vágjuk, kevés zsíron megpároljuk. A szétnyomott, apróra vágott fokhagymát is hozzáadjuk,...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Szevike
Fasírt
Fasírt

A húst fűszerezzük hozzá adjuk a tojást és zsemlét/kenyeret, majd jól elkeverjük. Gombócot formázunk lisztben megforgatjuk és megsütjük.

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk