Piskóta: 8 tojás, 20 dkg cukor, 20 dkg liszt, fél kk só.
Krém: 2 egész tojás, 2 ek liszt, 3 ek kakaó, 10 dkg porcukor, vaníliás cukor, 2 dl tej.
. Az összetevőkből piskótát sütünk. Sűrű krémet főzünk a fentiekből. Ha kihűlt, adunk hozzá 10 dkg vajat és rumaromát.
A vajat a cukor felével verd habosra, majd egyenként add hozzá a tojássárgákat. A lisztet és a sütőport keverd hozzá. A tojásfehérjéből verj kemény habot, majd óvatosan dolgozd bel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét felverjük. A cukrot, a lisztet, a sütőport, a tojássárgáját, a kakaót és az étolajt összekeverjük majd hozzákeverjük a tojásfehérjét és megsütjük. A margarint a po...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a tészta alapanyagait: az 5 db tojássárgáját, a cukrot, a kakaóport, a vaníliás cukrot, az olajat és a tejet. Ehhez hozzáadjuk a 25 dkg liszt és 1 cs sütőpor egyveleg...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sütőt előmelegítjük 170C fokra. Aprítógépbe tesszük a mogyorót, a porcukrot és a kakaóport. Együtt ledaráljuk – először finom por keletkezik belőle, majd ahogy kioldódik a mogyor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű