2 cs. gesztenyemassza ,10 dkg margarin,,8 db darált babapiskóta,
1 cs.vaníliás cukor, ízlés szerint porcukor,( a gesztenye massza már van valamennyire ízesítve cukorral is, rummal is),kevés rum
A masszát összedolgozni, majd diónyi masszából kis golyókat formázunk. Egy formát a markunkba téve és a másik kéz hüvelykujjával a közepét megnyomni. Így alakult ki ez a forma.
Utána olvasztott csokiba mártani, úgy, hogy egy kis fehérség kimaradjon és hasonlítson is a valódi gesztenyére.
SÜTÉS NÉLKÜL !!
Sütünk egy piskótalapot 7 tojásból. Kivágunk belőle egy 18 és egy 23 cm-es kerek lapot. A többit feltekerjük 15 dkg sárgabaracklekvárral, és felszeleteljük 6-8 mm vastagságú szelet...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA tészta hozzávalóit összekeverjük és egy tálcán vagy kb 20*30 cm-es tepsiben egyenletesen eloszlatjuk. A túrót egy villával áttörjük, majd hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű6 tojássárgáját 15 dkg cukorral és fél csomag vaniliáscukorral habosra keverjük azután hozzáadjuk a zsemlemorzsát és a sütöport majd legvégül a 6 tojásfehérje keményre vert habját...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes