2 cs. gesztenyemassza ,10 dkg margarin,,8 db darált babapiskóta,
1 cs.vaníliás cukor, ízlés szerint porcukor,( a gesztenye massza már van valamennyire ízesítve cukorral is, rummal is),kevés rum
A masszát összedolgozni, majd diónyi masszából kis golyókat formázunk. Egy formát a markunkba téve és a másik kéz hüvelykujjával a közepét megnyomni. Így alakult ki ez a forma.
Utána olvasztott csokiba mártani, úgy, hogy egy kis fehérség kimaradjon és hasonlítson is a valódi gesztenyére.
SÜTÉS NÉLKÜL !!
A lisztet összekeverjük az őrölt fahéjjal, a darált dióval és a reszelt citromhéjjal. Hozzáadjuk a vajat és gyorsan összemorzsoljuk. Beletesszük a porcukrot, a tojássárgáját és a s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét kemény habbá verjük. A szilvát kimagozzuk, cikkekre vágjuk. Közben a csokit a vajjal gőz fölött megolvasztjuk. Ezalatt a liszteket a sütőporral és a szódabikarbó...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítése: Először a pudingot főzzük meg, mikor lehúztuk a tűzről belekeverjük a cukrot, kókuszreszeléket, rumot vagy rumaromát, csipet sót. Kihűtjük. A tésztához a lisztet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a lisztet, a cukrot és a sót elkeverjük egy tálban. Apróra kockázva hozzáadjuk a vajat, és az ujjainkkal minél gyorsabban morzsásra szétdolgozzuk a lisztes keverékben....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű