1,-2, Fasírtnak való hús karfiol Bacon szalonna olaj vagy zsír a sütéshez
1,: Fasírozott masszát elkészíted, a karfiolt kicsit megfőzöd, de nem szabad szétesni neki, rózsáira szedet, és becsomagolod a husiba. Körbetekered a bacon szalonnával, tűzálló edényt kiolajozol, belerakod a "golyókat" és sütőben megsütöd. Én lefóliáztam kb. 15-20 percre, utána pirítottam.
2,:10 percig főztem a karfiol rózsákat sós vízbe.A tenyeremre elöszőr a bacon,aztán a bekevert fasirt izlés szerint,majd a karfiol,és a fasírt.Csak ráhajtod a bacont és kész. mindegyik tetejére raktam egy pici zsírt.Persze csak ha szaftosabbra szeretnéd.Egyszerű és fincsi. Sok sikert hozzá!!! Jó étvágyat!!!!
1. A szalonnát csíkokra metéljük, és az olajban kisütjük. 2. A fölaprított hagymát meg a ceruzányi csíkokra metélt húst hozzáadjuk. 3. Kevergetve néhány percig tovább pirít...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA zöldségeket meghámozzuk, a répát és a fehér répát, hagymát felkarikázzuk. A húst lehártyázzuk, majd felszeleteljük, és mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. 2. A zsírt egy nagyob...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húst egy nagyobb tálban ízlés szerint fűszerezzük (só, bors, petrezselyem, majoránna) A hagymát apróra szeleteljük vagy felaprítjuk darálóban (én darálóban csinálom mer...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA kockára vágott vöröshagymát az olajon megpárolom, majd ráteszem az apróra vágott fokhagymát és a csíkokra vágott húst. Sózom, borsozom és puhulásig párolom. A közben elfőtt lev...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes