Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Karfiol rózsák fasírt-ba és bacon-ba csomagolva!


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1,-2, Fasírtnak való hús karfiol Bacon szalonna olaj vagy zsír a sütéshez

Elkészítés:


1,: Fasírozott masszát elkészíted, a karfiolt kicsit megfőzöd, de nem szabad szétesni neki, rózsáira szedet, és becsomagolod a husiba. Körbetekered a bacon szalonnával, tűzálló edényt kiolajozol, belerakod a "golyókat" és sütőben megsütöd. Én lefóliáztam kb. 15-20 percre, utána pirítottam.
2,:10 percig főztem a karfiol rózsákat sós vízbe.A tenyeremre elöszőr a bacon,aztán a bekevert fasirt izlés szerint,majd a karfiol,és a fasírt.Csak ráhajtod a bacont és kész. mindegyik tetejére raktam egy pici zsírt.Persze csak ha szaftosabbra szeretnéd.Egyszerű és fincsi. Sok sikert hozzá!!! Jó étvágyat!!!!

Karfiol rózsák fasírt-ba és bacon-ba csomagolva!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Comb - Csikós tokány 2 - OK
Comb - Csikós tokány 2 - OK

1. A szalonnát csíkokra metéljük, és az olajban kisütjük. 2. A fölaprított hagymát meg a ceruzányi csíkokra metélt húst hozzáadjuk. 3. Kevergetve néhány percig tovább pirít...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Sertésszűz vadasan
Sertésszűz vadasan

A zöldségeket meghámozzuk, a répát és a fehér répát, hagymát felkarikázzuk. A húst lehártyázzuk, majd felszeleteljük, és mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. 2. A zsírt egy nagyob...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dorottya
Zöldséges fasírt
Zöldséges fasírt

A darált húst egy nagyobb tálban ízlés szerint fűszerezzük (só, bors, petrezselyem, majoránna) A hagymát apróra szeleteljük vagy felaprítjuk darálóban (én darálóban csinálom mer...

Elkészítési idő: fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sertéstokány mexikói szószban
Sertéstokány mexikói szószban

A kockára vágott vöröshagymát az olajon megpárolom, majd ráteszem az apróra vágott fokhagymát és a csíkokra vágott húst. Sózom, borsozom és puhulásig párolom. A közben elfőtt lev...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk