1,-2, Fasírtnak való hús karfiol Bacon szalonna olaj vagy zsír a sütéshez
1,: Fasírozott masszát elkészíted, a karfiolt kicsit megfőzöd, de nem szabad szétesni neki, rózsáira szedet, és becsomagolod a husiba. Körbetekered a bacon szalonnával, tűzálló edényt kiolajozol, belerakod a "golyókat" és sütőben megsütöd. Én lefóliáztam kb. 15-20 percre, utána pirítottam.
2,:10 percig főztem a karfiol rózsákat sós vízbe.A tenyeremre elöszőr a bacon,aztán a bekevert fasirt izlés szerint,majd a karfiol,és a fasírt.Csak ráhajtod a bacont és kész. mindegyik tetejére raktam egy pici zsírt.Persze csak ha szaftosabbra szeretnéd.Egyszerű és fincsi. Sok sikert hozzá!!! Jó étvágyat!!!!
Nyársra húzni 1 sajtot, 1 koktélparadicsomot, hússal bebugyolálni, leveles tésztával betekerni, tojással lekenni. 190 fokon 20 perc alatt megsütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRántást készítek kevés lisztből és olajból/zsírból. Felengedem annyi vízzel , amennyi levet szeretnék a káposztára. Beleteszem a savanyú káposztát. A vöröshagymát felkockázom, az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csülköket kicsontozzuk, majd bepácoljuk. Ehhez a fokhagymát lereszeljük. A fűszereket – só, bors, kömény, szerecsendió – összekeverjük. A húsokat fokhagymával, majd fűszerk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott vöröshagymát és a szintén apróra vágott hegyes erős paprikát (érdemes előtte megkóstolni, ha nagyon csíp, nem kell bele az egész!) zsíron üvegesre pirítjuk. Pici...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű