50 dkg csirkemáj,60 dkg burgonya,3 gerezd fokhagyma
majoránna,oregáno,őrölt pirospaprika,só, bors,olaj
A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához keverjük, kiolajozott tepsibe tesszük. Fél dl olajba keverjük a zúzott fokhagymát és a fűszereket, majd a burgonyára és a májra öntjük. 180 fokos sütőben nagyjából 40 perc alatt megsütjük, időnként megforgatjuk, hogy minden oldala jól átsüljön.
A csirkemelleket előző este fokhagymás tejben áztatom. Kettévágom, jól megmosom, és megszárítom. Sózom, borsozom és amíg előkészítem a panírozáshoz az alapanyagot, pihentetem. A...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA lisztet összekeverjük a fűszerpaprikával, majd a sózott, borsozott hússzeleteket. Egy lábasban megolvasztjuk a vajat, majd hirtelen elősütjük rajta a húsokat, majd ha mind kisült...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázzuk, és kevés olajon pirítani kezdjük. Sózzuk-borsozzuk, majd amikor már szép pirosra sültek, kivesszük és félretesszük. A tojásokhoz hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet kb 3 cm-es kockákra vágjuk. A bunda hozzávalóit csomómentesre keverjük, a csirkemell kockákat megforgatjuk benne, majd 3 részletben BŐ olajban kisütjük. Adagonként...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű